10 кольорів сезону: трав’янистий зелений, оранжевий і інші відтінки весни-2017

Дизайнери в один голос стверджують , що майбутні літо і весна будуть яскравими і позитивними. Хочеш дізнатися головні кольори весни-2017? Їх перерахує стиліст і тренер по стилю Роман Мідний.

Кольори весни 2017 — багата палітра для створення нових актуальних комплектів. У зимову пору року в гардеробі зазвичай переважають тьмяні сірі тони , але з приходом весни потрібно перебудовуватися.

Дизайнери в один голос твердять , що майбутні літо і весна будуть яскравими і позитивними.Серед актуальних відтінків найсоковитіші природні тони: квітковий жовтий , трав’янистий зелений , блакитно-блакитний і тропічний помаранчевий. Розглянемо найактуальніші з них ,обрані інститутом кольору Pantone.

Додати фарб в звичні комплекти і навчитися носити улюблені приглушені тони без песимізму — план-мінімум на майбутній сезон.

Жовта примула

Сонячний відтінок жовтого є в палітрі як теплого , так і нейтрального типажу. Колір , який вибрав Pantone , добре виглядає в тотал-лук і монохромних речах гладких фактур: зі шкіри ,бавовни або шовку. Він заряджає енергією і позитивом.

Ну , а більш холодний жовтий добре виглядає в акцентах , тому прекрасно підійде для аксесуарів.

Лазурит

Інтенсивний відтінок синього не губиться навіть у фактурних речах. Найвигідніше він підкреслить зовнішність контрастного типажу. Дуже насичений синій добре виглядає в тотал-цибулі — на відміну від більш м’яких відтінків , які прекрасно розкриваються в поєднаннях. Все залежить від сусідства і зовнішності , але з синім лазуритом точно не потрібно боятися експериментувати.

Рожевий деревій

« Шокуючий» рожевий , він же фірмовий колір Ельзи Скіапареллі , створений для сміливих і відчайдушних модниць. Цей ексцентричний колір під силу носити контрастному типажу і харизматичною особистості. Якщо не наважуєшся на цей відтінок , йди в більш м’який рожевий — він теж на піку популярності.

Блідий кизил

Шляхетний пудровий відтінок особливо гарний у ніжних фактурах: летить шифоні ,делікатному мереживі , тонкому шовку. Дуже зворушливий і податливий колір , який може собі дозволити навіть неконтрастний типаж.

Зелень

Колір свіжої зелені — один з найбільш спокійних і гармонійних в цьому сезоні. Він ідеально виглядає на теплій зовнішності. Спробуй використовувати його в якості акценту , поєднуючи з сірим , спокійним блакитним і кремовим.

Ніагара

Складний і вишуканий відтінок синього. Спокійний і комфортний колір , близький до відтінку деніму. Він добре впишеться в образи теплого і нейтрального типажу з різною контрастністю.Ніагарський синій непогано доповнять яскраві акценти: червона помада , ефектний аксесуар.

Полум’я

Мандариновий червоний досить складний в застосуванні. Він не любить поєднання і гармонійно уживається хіба що з чорним. У зрілому віці від нього краще зовсім відмовитися — він змушує зовнішність тьмяніти і додає років. Модний гарячий відтінок можуть собі дозволити дівчата теплого контрастного типажу — їх він перетворює в привабливий стиглий плід.

Райський острів

Колір , який можна побачити в чистих водах океану. Але будь обережна: щоб носити цей колір, неконтрастний типажу досить знизити його насиченість , пішовши в пастель. До речі ,океанічний блакитний добре виглядає в компанії з ніжним рожевим.

Кучерява капуста

Захисний зелений або , простіше кажучи , «хакі» — універсальний солдат в гардеробі. Він йде жінкам з різними характеристиками зовнішності. Доповнюй його насиченими тонами і модними принтами.

Фундук

М’який і спокійний бежевий підходить будь-якого типу зовнішності. Головне — правильно вибрати подтон. Горіховий відтінок розкривається в поєднаннях. Не бійся додавати до нього близькі відтінки і соковиті фарби.