5 непростих життєвих ситуацій, в яких мультиварка виручає краще чарівної палички

Багато сучасні господині до появи черговий кухонної новинки ставляться з певною часткою скептицизму, часто вважаючи, що в будинку тепер досить техніки і витрачати гроші на ще один пристрій (нехай і новомодне) не має ніякого сенсу. Але мультиварка — особливий випадок. Це пристрій з’явився на ринку відносно недавно, але вже встигло завоювати популярність на домашніх кухнях.

Мабуть, ніхто не відмовиться, щоб після повернення з роботи, вдома його чекав смачну вечерю «прямо з печі». Але реальність сувора — відпрацювавши день, доводиться стає до плити. Можна, звичайно, зайти в кафе, але одні воліє домашню їжу, а для інших щоденні обіди-вечері поза домом просто не по кишені. І це не єдина ситуація, в якій людина відчуває себе «прив’язаним до плити». Приготування їжі часто стає в тягар: вранці доводиться вставати набагато раніше, щоб приготувати сніданок, молоді мами часто кидаються між коляскою з малюком і плитою, на якій готуються дитячі каші і пюре, а холостяки і зайняті люди, щоб не витрачати час на підготовку, перебиваються сухомятку. Але все може бути по-іншому, якщо в будинку з’явитьсясучасна мультиварка. Адже в багатьох ситуаціях цей пристрій стане справжнім порятунком!

1. На дачі або в селі

Мультиварка - незамінний помічник на дачі або в селі.

Мультиварка — незамінний помічник на дачі або в селі.

Багато хто стикався з проблемою приготування їжі на дачі або в селі. Потрібно йти в город або займатися іншими справами по господарству, а замість цього доводиться стояти біля плити, щоб вчасно нагодувати сім’ю обідом або вечерею. Але досить взяти з собою мультиварку (а сучасні моделі, до речі, легкі і зручні в перенесенні) і про плиті можна забути. Потрібно просто включити пристрій в розетку, закинути в нього необхідні для приготування страви продукти, встановити час на таймері і можна спокійно займатися своїми справами поза домом.

Мультиварка стане справжньою «паличкою-виручалочкою» і для любителів самостійних подорожей. Її можна взяти з собою на море або, плануючи зупиниться в кемпінгу, і балувати свою родину домашніми супами і кашами, а не харчуватися всухом’ятку.

2. Вранці і ввечері

Мультиварка з двома чашами готуватиме для вас по два повноцінних страви вранці та ввечері.

Мультиварка з двома чашами готуватиме для вас по два повноцінних страви вранці та ввечері.

Мабуть, всім знайома така ситуація: ранок, хаотичні збори на роботу, в школу і в дитячий сад. І більше всіх дістається дружині-мамі — адже потрібно і чоловіка з дітьми нагодувати сніданком, і знайти час, щоб себе улюблену привести в порядок. Тут вже не до стояння біля плити з каструльки і сковорідками. тут допоможемультиварка з двома чашами. В одній з них можна готувати, наприклад, кашу для дитини, що не переживаючи, що вона пригорить, а в іншій — м’ясо з овочами для чоловіка. Причому, заправити мультиварку продуктами для сніданку можна з вечора і поставити таймер початку готування. На той час, як сім’я прокинеться, сніданок буде готовий.

Не менш корисна мультиварка і для тих, хто традиційно вечеряє вдома. Все, що необхідно, — заправити в неї продукти, йдучи на роботу. Причому, завдяки двом чашам готувати одночасно можна і перше, і друге блюда.

Включити мультиварку можна дистанційно через додаток на смартфоні. Віддалено можна регулювати температуру приготування їжі. І до того моменту, як сім’я збереться на вечерю, залишиться тільки розкласти готову їжу по тарілках. До речі, якщо намічається романтична вечеря, то мультиварка працює ще і в режимі радіо. Залишається тільки знайти улюблену хвилю.

3. Коли в будинку дитина

Мультиварка допоможе швидко і смачно нагодувати і дитини та інших членів сім'ї.

Мультиварка допоможе швидко і смачно нагодувати і дитини та інших членів сім’ї.

Мами, у яких є немовлята, прекрасно знають, як складно доводиться, коли малюк капризує, що не злазить з рук, а потрібно готувати їжу. А буває, що просто з ніг валишся, і так хочеться подрімати вдень, коли маленький пустун заснув, але потрібно стає до плити.

Досить завести на кухні мультиварку, як ці проблеми відпадуть самі собою. Все, про що доведеться подбати — про своєчасну завантаженні продуктів в мультиварку. Причому, одночасно можна приготувати різні страви дитині і собі. Якщо з якоїсь причини прийом їжі відкладається, мультиварка збереже задану температуру приготованого блюда стільки, скільки необхідно.

4. Маленька кухня

Мультиварка - ідеальне рішення для маленької кухні.

Мультиварка — ідеальне рішення для маленької кухні.

І навіть сьогодні ще досить багато квартир з маленькими кухнями. У цьому випадку головною кухонної проблемою є нестача місця. Мультиварка стане прекрасним рішенням, оскільки дозволить відмовитися від каструль і сковорідок, захаращують кухню. Готувати в ній можна одночасно і перше, і друге, а значний обсяг кожної чаші (4.5 літра), дозволяє приготувати смакоти досить, щоб нагодувати відразу всю сім’ю.

5. Коли живеш один або просто дуже зайнятий

Мультиварка виручить всіх, хто не хоче або не може проводити багато часу біля плити на кухні.

Мультиварка виручить всіх, хто не хоче або не може проводити багато часу біля плити на кухні.

Сучасний ритм життя дуже високий, і далеко не всі можуть дозволити собі проводити кілька годин у плити. А люди, які живуть одні, і зовсім часом не вважають за необхідне готувати, перебиваючись перекушуваннями і заробляючи гастрит.

Мультиварка зламає «холостятской» шаблони і дозволить поглянути на приготування їжі по-новому. Адже можна залишити готуватися в мультиварці своє улюблене блюдо, а самому зі спокійною душею відправлятися на ділову зустріч, в магазин чи на романтичне побачення. Подібні «номера» зі звичайною плитою нічим хорошим не закінчуються, а мультиварці можна довіряти. Повернувшись додому, якраз потрапиш на смачний обід або вечерю.

Яку мультиварку вибрати?

 

Розумна мультиварка REDMOND SkyCooker CBD100S з двома чашами

Розумна мультиварка REDMOND SkyCooker CBD100S з двома чашами

Прекрасним вибором сучасної господині стане «розумна» мультиварка REDMOND SkyCooker CBD100Sз двома чашами і багатомовним інтерфейсом. Завдяки цьому пристрою господиня зможе проводити на кухні набагато менше часу, забути про каструлях і не сумніватися в тому, чи вийде на цей раз у неї черговий кулінарний шедевр.

Суттєва перевага мультиварки REDMOND SkyCooker CBD100S— наявність двох чаш, завдяки чому можна готувати дві страви одночасно. А оскільки кожна з чаш автономна, для страв, що випікаються можна встановлювати різну температуру і час приготування.

REDMOND SkyCooker дозволяє готувати дистанційно — включити пристрій і встановити потрібну температуру приготування їжі можна навіть, перебуваючи поза домом. У цьому пристрої є опція HD-нагріву, яка дозволяє готувати їжу приблизно на 30% швидше. Завдяки цій опції, всі продукти розігріваються не тільки знизу, як це відбувається в звичайній каструлі, а відразу з усіх боків і рівномірно. В мультиварці передбачена технологіяDoubleChief SkyCooker, Що дозволяє приготувати не одне блюдо, а повноцінний обід, причому з урахуванням кулінарних пристрастей домочадців. Курячий суп і шніцель зі свинини, тушковані овочі і фруктовий йогурт — меню обмежена тільки бажаннями і фантазією.