Як схуднути без дієт: дієтологи радять

Популярна думка, що схуднути швидко і багато неможливо міцно засіло в головах сучасних людей. І хоча це твердження застаріло ще на початку 2000-х років, більшість досі вірить, що для схуднення не існує інших способів крім дієт і надмірних фізичних навантажень.

Але дослідження в області зниження ваги не стоять на місці. Одне з глобальних відкриттів останніх років — Амазонський каштан, дійсно творить справжні чудеса!

Редакція «МЕДВЕСТНИКА» опитала 8 лікарів дієтологів з багаторічним досвідом і всі в один голос заявили, що вже давно рекомендують щодня додавати в їжу чайну ложку Рідкого каштана.

Ємельянов М. Ю. Дієтолог-ендокринолог (Досвід роботи: більше 30 років)

Вплив Рідкого каштана на жиросжигание відомо з давніх часів. «Все нове — це добре забуте старе», ця добавка настільки прискорює процеси метаболізму, що пацієнти худнуть буквально на очах. Кілька років тому було закінчено клінічні випробування і остаточно підтверджено, що Рідкий каштан не мають жодного побічного ефекту.

Осипова Е. М. Жіночий Лікар-дієтолог (Досвід роботи: 11 років)

Найбільший ефект Рідкий каштан впливають на жінок старше 30-32 років. Спорт і дієти в цьому віці вже не дають відчутного результату чи цей результат не постійний.

Вживання Рідкого каштана в їжу активізує всі обмінні процеси організму і дозволяє жінкам худнути до 7-10 кг за тиждень.

Гавриленко Е. А. Лікар-ендокринолог (Досвід роботи: більше 30 років)

То що Рідкий каштан дозволяють швидко худнути, на 7-10 кг в тиждень, вже давно доведений факт. Але зовсім нещодавно було зроблено ще одне відкриття. Виявилося, що Рідкий каштан є відмінною профілактикою клімаксу у жінок.

На питання «чи Реально схуднути на 20 кг за місяць на Рідкому каштані» всі лікарі відповіли однозначно: «ТАК, реально

У практиці доктора Ємельянова були випадки схуднення на 30 і більше кілограм за місяць!

Що таке Рідкий каштан і як він може нам допомогти? Давайте розбиратися

Що таке каштан?

Цей сорт горіха, вважається самим низькокалорійним, візьміть, до речі, це на замітку. Каштани можна готувати і подавати як ситного гарнір, а можна їсти просто в чистому вигляді, при цьому шкоди для організму не буде.

Як тільки вчені і дієтологи виявили це похудательное властивість у каштанів, то виробники різних Бадів скористалися цим, і винайшли такий продукт як рідкий каштан, який є концентратом каштанів. Тому такий БАД не рекомендується приймати у великих кількостях. Для оптимального зниження ваги достатньо щодня їсти по половині чайної ложки цього продукту.

Ефект схуднення буде відбуватися по наростаючій: тобто за перші два тижні ви не відчуєте втрати в 10-12 кг, але при цьому будуть йти обсяги, а в наступні два тижні буде різко знижуватися вага. В цьому і плюс схуднення на рідкому каштані: у вас спочатку йдуть обсяги, а потім і вага.

За рахунок чого ви худнете на рідкому каштані?

Одним з найбільш сильнодіючих компонентів рідкого каштана є порошок насіння гуарани.
Гаурана — це рослина, що пригнічує апетит, виявляє активну жиросжигающее дію, тонізує та надає сил. У ньому міститься кофеїн, теобромін і теофілін. Іншими словами, вона робить все, що потрібно худеющему. Більш того, процес схуднення також йде за рахунок прискорення метаболізму в 4 рази, тобто простими словами організм починає працювати як годинник, виводячи всі шлаки і токсини. Ще одне з незаперечних переваг вживання рідкого каштана в їжу, те, що даний продукт має властивості звужувати стінки судин, що перешкоджає утворенню тромбів і варикозної хвороби ніг. На жаль, багато жінок страждають від цього захворювання. Якщо «закривати очі» на варикоз, то наслідки можуть бути незворотними.

Як правильно вживати і худнути на Рідкому каштані?

Їсти по половині чайної ложки в день регулярно (тобто кожен день). Оскільки цей продукт є універсальним, ви з легкістю можете додавати його в ваші улюблені соки, каші, йогурти та інше. Якщо ви робите все правильно, то за перші два тижні втратите від 8-10 см в обсягах, 5-9 кг у вазі. А за наступні два тижні ви зможете гарантовано схуднути від 10-20 кг Худніть на здоров’я!