10 найгірших зіркових нарядів тижня

Зірки продовжують вигулювати найнесподіваніші дизайнерські наряди , а ми — розбирати модні помилки знаменитостей і вчитися на них.

10 найгірших зіркових нарядів тижні

« Стара Барбі», веселий Арлекін і ну дуже білизняний стиль — голосуй за найгірший зоряний образ цього тижня!

Леді Гага

Як ми вже відзначили в минулому випуску « Гірших нарядів тижня», шанувальники Леді Гаги рано зраділи позитивних змін в її образі — вже кілька тижнів поспіль співачка дивує ( а часом і лякає) своїми ексцентричними нарядами . Цей не виняток.

Майлі Сайрус

Втім , і за Майлі ми рано зраділи — здається , дівчина вирішила повернутися до свого улюбленого поєднання непоєднуваного. Передвиборчу кампанію Хіларі Клінтон співачка вирішила підтримати в дуже оригінальному образі , який склали топ з величезного блакитного банта , смугаста спідниця , хутряний ободок , білі колготки , срібні босоніжки і пухнаста шуба.

Челсі Хендлер

« Оббивні» і гобеленові принти в моді , але не в тому випадку , коли плаття з таким візерунком нагадує сумний чорно-білий диван. Крім того , через фасон наряд візуально зробив Челсі крупнішою , ніж насправді.

Міа Моретті

Плаття , більше підходяще для втілення образу Фріди Кало на Хеллоуїн , і щось дивне на лобі — Міа чимало здивувала гостей чергової вечірки своїм аутфітом.

Лорен Буш

Звичайно ж , бути « надмірно одягненою» давно вже не модно , але й думка прийти на світський захід з величезною полотняною сумкою також викликає чимало сумнівів.

Джеймі Кінг

Окремо всі речі в образі Джеймі дуже актуальні і по-справжньому стильні , але ось в рамках одного наряду вони явно не бажають « дружити».

Фелісіті Джонс

Колор-блок, як і раніше актуальний , проте у випадку з сукнею Фелісіті щось явно пішло не так: чи то занадто багато квітів , то чи гамма не зовсім вдала. Але від однієї з кольорових вставок безумовно хочеться позбутися.

Еллі Кінг

Бахрома , звичайно , в тренді , але не в такій же кількості — Еллі в своєму костюмі нагадує скоріше божевільного Арлекіна , ніж стильно одягнену дівчину.

Джуно Темпл

Раз білизняний стиль в моді , вирішила Джуно , можна не напружуватися і прийти на світський захід у домашньому шовковому халатику і в чоботях , ніхто не зверне уваги. Вибач , Джуно , ми все ж помітили твій « лайфхак»!

Чаро

Ми б пробачили Чаро навіть за її образ « старої Барбі», але … тілесні колготки з босоніжками!За що ти так з нами , Чаро?