10 порад у догляді за шкірою в зимовий період

Щоб взимку твоє обличчя не перетворилося в маску Снігової Королеви або , або ще гірше ,щоб не з’явилися несподівані зморшки , внеси корективи в щоденний догляд!

Доктор Мона Гохарі , дерматолог зі світовим ім’ям , радить не чекати серйозних холодів, а вже зараз почати змінювати засоби по догляду за собою. Нижче — її рекомендації , які вона склала для кожного типу шкіри.

Суха шкіра

1. Крем для тіла повинен бути в банці

« Якщо ви звикли до засобу для тіла , який треба вичавлювати з флакона з помпою,відкладіть його до весни. Зимові засоби повинні бути в банках — це універсальний критерій для того , щоб ви були впевнені: крем досить жирний. У флакони фасують тільки легкі ,повітряні засоби , які в холодний період буде недостатньо! »

2. Додай рослинну олію

І в крем для обличчя , і в крем для тіла добре додати Кокосову або Арганову олію безпосередньо перед нанесенням на шкіру. Вона стане м’якшою , а сам крем краще вбереться «.

3. Роби маску перед сном

« Щоб шкіра відновилася , безпосередньо перед сном наноси гідрогелеву маску або будь-яку з високим вмістом гіалуронової кислоти».

Чутлива шкіра

1. Роби вівсяну маску

Щоб зменшити почервоніння і лущення , перемоли в блендері вівсяні пластівці , залий теплою водою і наноси на 20 хвилин перед сном!

2. Додай живильний крем в тональний

« Для шкіри це стане додатковим захисним бар’єром ,головне — наноси за півгодини до виходу з дому , щоб засіб добре зміг поживити шкіру».

3. Купи крем з вітаміном F

« Це дуже дешево і дуже ефективно: перед сном нанеси на шкіру товстий шар крему з вітаміном F і дай вбратися протягом 20 хвилин , залишки видали серветкою. Шкіра заспокоїться , а почервоніння зникнуть! »

Проблемна шкіра

1. Захищає і відновлює

« Взимку проблемна шкіра страждає більше інших: через обвітрювання утворюються мікротріщини , в них потрапляють бактерії , і прищі розмножуються з більшою швидкістю.Потрібно відновити ліпідний бар’єр , я раджу — за допомогою крему SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2: 4: 2 Cream , який покликаний відновити і зберегти ліпідну мантію ».

2. Роби пілінг рушником

« На час відмовтеся від хімічних пілінгів , просто змочіть махровий рушник водою і масажуйте шкіру — це більш щадний спосіб позбутися від відмерлих клітин».

3. Користуйтеся м’яким скрабом

Замість агресивного скрабу зроби м’який: змішай коричневий цукор з кокосовою олією. Олія не дасть шкірі потріскатися , а цукор , таючи , буде делікатно відлущувати ороговілий шар епідермісу «.

Для всіх типів шкіри

Вмивайтеся молочком для тіла

« Я не жартую. Це видалить макіяж , зволожить і очистить шкіру , підготує її до нанесення засобів для шкіри. Я багато раз рекомендувала своїм пацієнтам мити обличчя молочком для тіла Dove , і всі вони були задоволені станом шкіри ».