Бутильована вода шкідливіша води з-під крана

Вчені з Канади взяли на аналіз бутильовану воду популярних фірм і з’ясували, що в ній шкідливих речовин більше, ніж у воді з-під крана.

На екрані телевізора щодня дивимося рекламу про корисні властивості мінеральної та газованої води, що видобувається зі свердловин, натуральної, без домішок, і яка лікує. Але чи це так? По-перше, вода, закрита в ємності, має властивість псуватися, а та вода, яку ми купуємо, має довгий термін придатності. По-друге, пластикові пляшки самі по собі дуже шкідливі, виділяють деякі речовини, які негативно позначаються на нашому здоров’ї.

Канадські вчені взяли на аналіз бутильовану воду популярних фірм. І з’ясували, що в ній шкідливих речовин більше, ніж у воді з-під крана. У деяких пляшках гетеротрофних бактерій більше приблизно в сто разів. Звичайно, будь-яка вода містить мікроорганізми, але в менших кількостях. Дослідники впевнені, що вода в пляшках не відповідає рекламі. Більш того, вона може завдати шкоди дітям, вагітним жінкам, літнім людям та тим людям, у яких порушений імунітет.