Як в найкоротші терміни схуднути на 10 кг

Експерти точно знають, як досягти бажаного результату за нетривалий відрізок часу.

Практично всі люди, що мають зайву вагу, мріють скинути його за одну ніч. Так як це нереально, бажаючі схуднути не втрачають надій позбутися від 10-20 кг і більше всього за 1-2 тижню. Насправді, таке екстрім-схуднення можливо, але воно може завдати шкоди здоров’ю. Тому дієтологи і експерти по схудненню склали чіткий план дій, які дозволять людині швидко і ефективно скидати зайву вагу, при цьому залишаючись здоровим:

1. Режим. Дотримання режиму дня — це запорука успіху. Якщо людина буде день у день прокидатися, робити зарядку, снідати, обідати, вечеряти та лягати спати в один і той же час, то буквально через тиждень його організм запрацює, як годинник, відповідно і обмін речовин прискориться.

2. Щоденник. Всім котрі худнуть експерти радять записувати все, що тільки можна. Ці записи можуть вміщувати в собі дуже цінну інформацію з приводу того, що з’їв людина протягом дня, скільки часу він був активним і яка кількість калорій йому вдалося витратити на фізичні навантаження. Вранці у цей щоденник можна заносити свої нові дані, що стосуються скинутих кілограмів або грамів, а також зменшений обсяг талії, стегон, рук, ніг і т. д.

3. Судок з їжею. Як би це вас не бентежило, але якщо ви працюєте по 12 годин на добу і поблизу з робочим місцем немає кафе, де годували б виключно корисною і збалансованою їжею, тоді судочки з приготованими заздалегідь продуктами і стравами доведеться все-таки брати. І робити це кожен день.

4. Підтримка. Будь-якій людині в будь-якому починанні потрібна підтримка близьких. Якщо ж у вашому оточенні немає нікого, хто міг би худнути разом з вами і потім радіти отриманими результатами вдвічі, тоді терміново починайте пошук такої людини. Зараз на різних форумах і в соціальних мережах з легкістю можна познайомитися з однодумцем і запропонувати йому худнути разом, дотримуючись правил здорового способу життя.

5. Вода. Фітнес-інструктори і ті, хто розбирається в дієтологи, вже втомилися повторювати: «В день необхідно пити простої чистої води не менше півтора літрів!». Якщо ви маєте велику масу тіла і хочете схуднути, то кількість води повинна подвоїтися.

найголовніше в схудненні — це харчування і фізичні навантаження. Збалансований раціон і щоденні заняття спортом приведуть вас до заповітної мети в найкоротші терміни. Виконуючи вищеописані рекомендації, людям вдається схуднути на 10 і більше кілограмів всього за 2-3 тижні.