47-річна Дрю Беррімор налякала шанувальників фотографією в купальнику

У той час як спекотні красуні Емілі Ратаковски і Анастасія Квітко радують шанувальників точеними фігурами на відвертих фотографіях, 47-річна Дрю Беррімор (Drew Barrymore) помітно відстає. Шанувальники були шоковані, коли побачили пляжні знімки колись «гарячого ангела» Дрю: вона розповніла і помітно постаріла.

Legion-Media

Legion-Media


Папараці зняли зірку на відпочинку в Мексиці, що виходить з Тихого океану. Хейтеры порівняли зірку в бабусею, адже вони побачили не струнке тіло «ангели Чарлі», а лише повну даму у віці. Шанувальники помітили, що Беррімор сильно поправилася, а також посміялися над вибором її купальника: «Як спальне білизна для літніх».

Legion-Media

Legion-Media


Шанувальники припустили, що так погано на ній позначився недавнє розлучення з її третім чоловіком Уіллом Копельманом.

Legion-Media

Legion-Media


Нагадаємо, шлюб Дрю тривав лише 4 роки. Зі своїм тепер уже колишнім чоловіком Уіллом Копельманом Дрю Беррімор познайомилася в 2011 році, а вже в січні 2012 року він запропонував своїй обраниці стати його дружиною. Весілля пройшло в каліфорнійському маєтку Беррімор. Виявилося, що заради коханої дівчина була готова змінити віру (стати іудейкою), стати вегетаріанкою і зробити своє життя більш спокійною. У подружжя народилися дві дочки — Олів і Френкі Беррімор-Копельман. Причини розриву пари досі невідомі.