Як передає Мeddaily.ru з посиланням на Zee News, груші показані при хворобах серця, раку, діабеті, остеопорозі і високому тиску. Плюс, груша дозволяє довше зберегти почуття насичення.
У ній немає жиру, холестерину, солі, що важливо для тих, що худне.
Згідно з останнім дослідженням Університету Луїзіани, люди, які споживали груші, важили менше, ніж люди, що не мали груш в раціоні. Також любителі груш на 35% рідше страждали ожирінням. Притому, відмінностей в рівні фізичної активності не було зафіксовано.
У цілому люди, що споживали груші, харчувалися непогано (менше споживали цукру, жирів).
Всього однієї груші середнього розміру при щоденному споживанні було достатньо, щоб отримати в хорошому обсязі клітковину (24% від денної норми), вітамін С, магній, мідь, калій і це все при 100 калоріях.