10 найгірших зіркових нарядів тижня

Зоряні модниці продовжують вигулювати гостромодні дизайнерські наряди , а ми — розбирати деталі образів і вчитися на їхніх помилки.

Наряд « випускниці», комбінезон з фіранок і спортивні штани з човниками.

Ешлі Грехем

Ешлі Грехем з властивим їй завзяттям продовжує вибирати максимально сумнівні наряди  — на цей раз plus-size модель « порадувала» напівпрозорим комбінезоном , судячи з вигляду ,зшиті з кухонної фіранки бабусі Ешлі.

Зендайя

Це плаття викликало гарячі суперечки в шанувальників Зендайі: одні стверджували ,що білий колір і незвичайні деталі ідеально поєднуються між собою і з зовнішністю співачки ,а інші , навпаки , запевняють , що наряд більше скидається на парадну уніформу покоївки ,яку доповнюють рукави- «рукавички ».

Серена Вільямс

Зізнатися чесно , ми не відразу зрозуміли , що цей брутальний авіамеханік — тенісистка Серена Вільямс. Серена , зніми це негайно ( і звільни свого стиліста)!

Хейлі Беннет

Надіслати стиліста на пошуки нової роботи варто і Хейлі Беннет — хтось жорстоко пожартував над зіркою , одягнувши її в сукню ,яка візуально збільшила плечі дівчини до страшних розмірів і геть позбавило її при цьому стегон.

Леді Гага

Діва завжди залишається дівою , навіть коли йде в магазин за сигаретами , подумала Леді Гага і недбало доповнила домашні лосіни розкішною шубою і туфлями.

Гвен Стефані

Останнім часом Гвен перманентно експериментує зі стилем , часом вигулюючи не найкращі образи. На цей раз зірка вирішила вбратися « випускницею з 2000-х», але сил у співачки вистачило лише на те , щоб надіти сукню- «торт», тому замість укладання Стефані вирішила просто-напросто зібрати волосся в «гульки».

Маріон Котійяр

Дивлячись на цей образ Маріон Котійяр , створюється враження , що всі речі актриси згоріли, а сама вона рятувалася втечею. Невиразний светр з хутряними вставками , то чи джинси ,то чи спортивні штани , картате плаття і бейсбольна кепка — Маріон , що трапилося?

Торі Спеллінг

Спідниця з бабусиної скрині , дідусів мундир ( сподіваємося , не за часів війни 1812 року) і тепла водолазка — боїмося навіть припустити , на який захід в такому вигляді ходила Торі.

Джессіка Честейн

Дуже гарний колір цієї сукні , на жаль , зовсім спокутує його вкрай невдалий фасон — в області декольте наряд створив з грудьми Джесіки щось дуже дивне.

Кейт Бекінсейл

І завершує нашу традиційну добірку раптовий модний провал від , здавалося б , завжди бездоганно одягненої Кейт Бекінсейл. Мабуть , актрисі набридло продумувати свої образи і вона вирішила розслабитися по повній програмі: пом’ятий білий топ поверх чорного бюстгальтера , спортивні штани з виглядаючою нижньою білизною і човники з загинаються вгору гострими носами. Кейт , благаємо , не роби так більше!