Лариса Гузєєва приміряла образ блондинки

Ведуча передачі «Давай одружимося!» Лариса Гузєєва нечасто балує шанувальників фотографіями Instagram, однак кожен новий знімок артистки стає приводом для запеклих дискусій. Так, 15 листопада артистка показала домашнє фото в ліжку. На знімку Лариса зображена без косметики, укладання і в піжамі.

 


На цьому сюрпризи не закінчилися. 20 листопада Гузєєва ще більше здивувала шанувальників — артистка стала блондинкою! Правда, ненадовго — Лариса кардинально змінилася з допомогою перуки для ролі в комедійному спектаклі «Курка». «Тільки що відіграли виставу в Казані. Мої дорогі партнерки Оля Філіппова і Олена Бірюкова», — підписала кадр актриса.

 


Багато передплатники Лариси зізналися, що не одразу впізнали її зі світлим волоссям. Також в коментарях шанувальники почали сперечатися, чи йде Гузеевой бути блондинкою: «Тільки не блонд!», «Не в образу! Виглядає на Вас вульгарно! Блондинка Вам не до лиця!», «Ні…Ви не блондинка!)», «А по мені так розкішно, Ларисі будь-який образ іде», «Дуже шикарна, захоплююся», «Вам блондинкою теж добре». А ви як вважаєте?