6 способів відмінно виглядати в обтягуючих джинсах, навіть якщо ти не худенька

У модних журналах ми постійно бачимо струнких моделей, які впевнено демонструють нам тренди в одязі. Складається враження, що стильним можна бути тільки при ідеальних параметрів.

Ми допоможемо переконатися, що яскраво і цікаво можна виглядати незалежно від розміру одягу.

1. Вибирайте правильний розмір

https://www.instagram.com/p/BEE2l05GGEE/

Ніщо так не псує фігуру, як неправильно підібраний розмір одягу. Це відноситься і до джинсів. Не потрібно брати розмір поменше, щоб «влізти» в нього. Ніхто не побачить, що написано на ярличку. Зате обтягнуті складочки і нависають боки і живіт точно не додадуть вишуканості.

2. Придивіться до середньої і високої посадки

https://www.instagram.com/p/BG7ROt3gsjA/

https://www.instagram.com/p/BBIFkEzTZ03/

До загальної радості, екстремально низька посадка штанів і спідниць пішла в минуле. Сьогодні середня і висока лінії посадки твердо стоять на своїх модних позиціях. Джинси середньої висоти вдало підкреслюють форми, плюс допомагають приховати непотрібні обсяги в області талії.

3. Не забувайте про важливість кольору

https://www.instagram.com/p/BLL6NAbjlZq/

https://www.instagram.com/p/83SecEAm1Z/

Джинси класичних, темно-синіх, однорідних відтінків, без потертостей та інших колірних акцентів візуально роблять фігуру стрункішою. До того ж такий колір не тільки універсальний і поєднується з будь-якою річчю в гардеробі, але ще виглядає елегантно і благородно.

Вибирайте сорочки, светри, піджаки і куртки довжиною до середини стегна. Такий підхід збалансує силует.

Не бійтеся використовувати аксесуари і грати з фактурами — з їх допомогою можна досягти пропорційності і приховати вас турбують недоліки.

Кардигани, накидки, кімоно — не тільки стильний елемент, але і відмінний спосіб прикрасити фігуру.

5. Робіть акцент на талії

https://www.instagram.com/p/BJehqvWDKys/

Не дарма фігура типу «пісочний годинник» вважається найбільш жіночною та привабливою. Щоб максимально досягти пропорційності між верхньою і нижньою частинами тулуба — обіграйте лінію талії. Для прихильниць класичного стилю підійдуть ремінці, а для спортивного — сорочки, кофти, зав’язані на талії.

6. Підбирайте правильне взуття

https://www.instagram.com/p/7OLhscLk17/

https://www.instagram.com/p/_StVJdHiex/

Танкетка, грубі черевики або високі чоботи створюють ефект огрядності. Вибирайте витончену взуття пастельних тонів або підберіть колір, який максимально збігається з кольором джинсів. Уникайте масивної взуття і великої кількості ремінців, які «ламають» силует.