Настя Самбурська кардинально змінила колір волосся

29-річна актриса Настя Самбурська продовжує експериментувати із зачісками: спочатку зірка відрізала довгі локони до плечей і кілька разів перефарбовують пасма в самі несподівані кольору — від червоного до фіолетового.

 


14 листопада Настасья зважилася на ще більш сміливе преображення — артистка зробила коротку стрижку «під хлопчика». Новий образ Самбурской миттєво спровокувала безліч безглуздих чуток — деякі передплатники вирішили, що у неї рак. Фантазія шанувальників тільки розсмішила артистку.

 


На цьому сюрпризи не закінчилися: 22 листопада Настасья перефарбувала волосся в світлий відтінок. Фотографію преображення зірка опублікувала в Instagram. «Дівчата, ви часто запитуєте мене, як називається колір моєї фарби. „Абхазька курага“ він називається», — з гумором підписала знімок Самбурська (Орфографія і пунктуація авторські. — Прим. ред.). Коментарі до посту актриса відключила, і передплатники не змогли висловити свою думку про її новому образі.

 


Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Самбурська покинула серіал «Універ». За словами Настасії, у неї є акторську освіту і бажання рухатися далі, до того ж на студентку вона більше не схожа.