5 речей, з-за яких образ виглядає дешево

Щоб виглядати бездоганно, зовсім не обов’язково купувати дуже дорогий одяг. Достатньо знати, що здешевлює образ.

Некрасиві шви. На дорогий якісний одяг вони завжди приховані (за винятком випадків, коли акцентований шов – фішка look’и а). Не кажучи вже про те, що виконані бездоганно. А ось на недорогих речі шви часто видно навіть за пару метрів.

Декор на одязі. Паєтки, вишивка, аплікації виглядають ефектно, тільки якщо виконані дуже досвідченими майстрами і зроблені з дорогих матеріалів. У всіх інших випадках подібні прикраси помітно здешевлюють річ. Так що речі з сегменту мас-маркету краще вибирати без декору.

Бавовняні і трикотажні речі насичених кольорів. На жаль, зазвичай після кількох прань вони починають втрачати яскравість, а це робить образ неохайним. Особливо якщо ваш трикотажне плаття – не від дорогого бренду. Вихід – вибирати трикотаж і бавовняну одяг світлих відтінків.

Строкаті дрібні принти, на кшталт «гусячої лапки». Справа в тому, що у недорогих брендів цей візерунок часто виконаний не дуже акуратно (наприклад, змазаний), від чого на нього навіть деколи боляче дивитися – в буквальному сенсі. А ось звичайні принти, ніби клітки, смужки, горошку, виглядають однаково ефектно і на дорогих, і на бюджетних речі.

Мереживо. У дорогих ексклюзивних колекціях гіпюр виглядає приголомшливо, а ось в одязі з більш дешевого сегмента – як правило, погано і погано. Якщо хочете чогось прозорого, віддайте перевагу звичайній сіточці: вона виглядає спокусливо, навіть якщо не стоїть ціле стан.