Секрети правильного прання

5dc53a0eaa2c9.jpgДана стаття розповість про секрети прання і правилах експлуатації пральної машини, щоб не знадобився виклик майстра. Як правильно завантажувати пральну машину, щоб не нашкодити техніці і білизни? Звичайно Ви завжди можете звернутися за допомогою в нашу компанію «Master SMA». Ми здійснюємо ремонт пральних машин в Києві і готові оперативно усунути будь-яку поломку. Але є деякі рекомендації, які варто виконувати кожної господині, щоб виключити поломки своєї помічниці. Їли все ж з вами трапилася біда і ваша пральна машинка відмовилася працювати наші майстри прийдуть на помощ в будь-яку погоду. Просто зателефонуйте в наш сервіс 093 056 5453.

Ось декілька порад від наших майстрів. Більш докладно з порадами наших фахівців, ви зможете ознайомитися на нашому сайті.

 Пральну машину не рекомендовано завантажувати повністю.

Кращим варіантом є завантаження до 80%. Таким чином речі відперуться набагато краще і ретельніше. Також небажано, щоб в барабані було дуже мало білизни, так як механічні дії можуть за короткий час привести їх в непридатність.

Якою має бути температура води?

Якщо прати білизну при дуже низькій температурі, воно не відіпрати належним чином, а також бактерії на пастельному білизна і рушники не будуть знищені. Занадто гаряча вода може сприяти деформації одягу і вимивання кольору. Також доведення температури води до кипіння може привести до осідання накипу, що може сприяти поломці техніки і потрібно майстер на будинок. Оптимальною температурою для прання в пральній машини вважається 40-60 градусів.

Які вибирати засоби для прання?

Різні засоби для прання можуть зашкодити вашій пральної машини, і вам буде потрібно майстер з ремонту пральних машин. На сьогоднішній день дуже популярним є використання різних кондиціонерів для пом’якшення білизни і надання йому приємного аромату. Однак, залишки кошти накопичуються і з часом можуть зіпсувати тканину. Багато застосовують білий оцет під час полоскання рушників та постільної білизни.

Як боротися з плямами?

  • для того, щоб позбутися від свіжих масляних плям, рекомендовано насипати на забруднені місце замінник цукру або звичайний крохмаль. Залишити на кілька хвилин, а потім зробити звичайне прання;
  • плями від томата виводяться за допомогою спеціального препарату WD-40. Просто нанесіть на пляму засіб і залиште його на 5-10 хвилин, після чого річ можна випрати навіть в холодній воді;
  • плями від поту вимагають попереднього прання. В такому випадку підходить будь-який засіб для прання при температурі 40 градусів.
  • позбутися кавових і винних плям вам допоможе звичайна сіль. Замочіть речі у воді з 1 столовою ложкою солі на 1 літр води і виперіть білизну.
  • від жовтих плям на білих речах допоможе позбутися звичайна сода. Додайте півсклянки соди до звичайного порошку і періть одяг в гарячій воді.

Чи не рекомендовано використовувати сильнодіючі відбілювачі в пральній машині. Це може сприяти серйозній поломці і вам знадобиться ремонт пральної машини.

Як правильно сушити білизну?

Речі рекомендовано сушити на відкритому повітрі при сонячному світлі. Якщо ви віддаєте перевагу використовувати сушилку, то покладіть в барабан пральної машини тенісний м’яч. Це додасть рушникам пухнастість.
Але якщо все-таки Ваша пралка зламалася, незалежно від типу поломки завжди потрібно огляд професійного, кваліфікованого майстра. Тому, якщо у вас зламалася пральна машина Бош, зв’яжіться з нами по телефону і замовте недорогий ремонт пральних машин.
Можна спробувати відремонтувати пральну машину своїми силами, але краще звернутися за допомогою до професіоналів нашого сервісного центру і викликати майстра додому