Зірка «Дому-2» шокувала фанатів знімком до пластики

Одна з найяскравіших фіналісток першого сезону шоу «Дом-2. Острів любові» Марина Черкасова, відома як Мексика, запам’яталася багатьом завдяки своїй незвичайній зовнішності. А саме численними татуюваннями, копицею довгого чорного волосся і чуттєвими губами.

 


Дівчина активно веде свій Instagram, де ділиться яскравими моментами з життя, а також хронікою походів до косметолога. Дівчина відкрито розповідає, що збільшує губи, і навіть рекомендує перевірених фахівців. Однак шанувальники були вкрай здивовані, коли побачили фотографії Мексики дворічної давності.

Марина Черкасова до пластики

Марина Черкасова до пластики

 


Брюнетка явно не обмежилася одними лише походами до косметолога, тут явно потрудився пластичний хірург: у Марини змінилися ніс і овал обличчя. Також підкориговані вилиці.

 


Після канікул дівчина вирішила залишитися в рамках телепроекту і переїхала на основну площадку.

До речі, передплатники Мексики розділилися на два табори: одні в захваті від фігури і зовнішності Марини, інші вважають, що пора вже зупинитися, адже збільшені губи і численні татуювання не фарбують дівчину.

 


У відповідь на всі негативні коментарі учасниця реаліті-шоу відповіла просто: «Мої губи, що хочу, те й роблю!» — і пригрозила відправляти всіх в блозі.