Ксенія Собчак зробила заяву після пологів

Народження первістка Ксенії Собчак – найбільш обговорювана новина останнього тижня. Природно, всі телеканали країни хочуть отримати ексклюзивне інтерв’ю від Ксенії і її чоловіка Максима Віторгана. Але новоспечені батьки принципово не будуть цього робити.

https://www.instagram.com/p/BNNTqKLDPIY/

 

Як повідомила Ксенія своїм передплатникам в Instagram, вона і Максим не збираються брати участь у подібних шоу: «Дорогі друзі! Оскільки різні телеканали активно обдзвонюють наших друзів, знайомих, родичів, лікарів, колег, друзів друзів і знайомих знайомих, обіцяючи їм у тому числі наша особиста участь, змушені зробити наступні заяву — ми не будемо брати участь у подібних програмах і, більше того, вважаємо, що наші реальні друзі та близькі люди також відмовляться від таких запрошень. Все, що ви можете з подібних програм дізнатися — це домисли, чутки і спекуляції на чужій особистого життя. Ми самі ділимося з вами тим, чим вважаємо можливим,через свої соцмережі». Андрій Малахов , до речі, не втримався і прокоментував запис своєї давньої подруги: «Навіть до нас?((( Ексклюзив!)))»

https://www.instagram.com/p/BM8OrDHDNhj/

 

Записом Ксенії поділилася і дочка Максима Поліна від цивільного шлюбу з актрисоюВікторією Верберг. Схоже, у неї відмінні стосунки з новою дружиною свого батька.