Зміни овал обличчя за допомогою зачіски: 7 хитрих прийомів

Не потрібно сидіти на дієті або звертатися до пластичного хірурга, щоб позбутися від пухких щік, зробити вилиці більш точеними, а овал обличчя — більш вузьким. Досить правильно підібрати стрижку!

1. Шег

Секрет цієї стрижки в тому, що пасма закривають лінію нижньої щелепи, але не дістають до плечей. Таким чином виходить, що простір між плечима і кінчиками волосся візуально подовжує шию, краде обсяг щік і робить обличчя більш худим. Оптимальна відстань від плеча до волосся — 5-7 див.

2. Коса чілка

Широка пряма чубчик візуально робить обличчя ширше, а коса і покладена на бік — формує оптичну діагональ, за рахунок чого особа стає більш вузьким.

3. На одну сторону

Ідеальний варіант для корекції овалу: приховавши частину обличчя волоссям, ти миттєво отримуєш ефект трохи довгастого овалу, що відмінно підходить власницям округлих осіб та осіб з формою «сердечка».

4. Стрижка шарами і довга чолка

Приховуючи лінію вилиць і нижньої щелепи, ти оптично сужаешь обличчя, а очі, навпаки,акцентуєш і збільшуєш. Бінго!

5. Вільний кінський хвіст

Парадоксально, але тугий кінський хвіст робить обличчя ширше, а трохи розслаблений — Вже. Перевір і переконайся!

6. Високий пучок

Відмінний варіант для власниць довгого волосся: зібрані на верхівці пасма візуально витягують овал обличчя і крадуть обсяги скул.

7. Низький вузол

Залиш вільними кілька пасом біля обличчя, а решта збери нижче потилиці. Не чекайте занадто туго: як і у випадку з кінським хвостом, розслаблений варіант створює ефект худого особи, а надто прилизаний — навпаки.