Стало відомо, як Ксенія Собчак і Максим Віторган назвали сина

18 листопада Ксенія Собчак народила первістка — сина. Ім’я малюка телеведуча і її чоловік Максим Віторган тримають в секреті , проте кореспондентам Life.ru , яких тільки напередодні пара просила залишити їх родину в спокої , вдалося з’ясувати , як зіркові батьки назвали спадкоємця.

Раніше повідомлялося , що мама Ксенії Людмила Борисівна мріє , щоб її дочка назвала синана честь свого батька  — Анатолієм , однак Собчак вибрала інше ім’я. «Собчак і Віторган вибирали між трьома іменами , але зупинилися на Платона. Документи поки не оформлені », — розповів близький сім’ї кореспонденту видання.

Наскільки достовірна ця інформація — судити складно , Ксенія і Максим на даний момент цю новину не підтвердили.

Зараз телеведуча з головою поринула в материнські клопоти. Про свої будні молодої мами Собчак розповідає в Instagram. Спочатку телеведуча зізналася , щонедосипає , а тепер поскаржилася , що нудьгує в декреті.«Чим зайняти себе , коли зовсім не звик сидіти вдома і всі свої обов’язки зробив? Вставляти фото в рамочки ,розставляти квіти і розглядати руки », — написала телеведуча ( Орфографія і пунктуація авторські. —  Прим. Ред .).

Ксенія Собчак народила чоловікові Максиму Віторганом сина
Для Ксенії малюк став первістком
У Максима є двоє дітей від попереднього шлюбу
Ксенія Собчак народила чоловікові Максиму Віторгану сина