Через стрес на тлі розлучення Анджеліна Джолі викурює по дві пачки в день

41-річна актриса Анджеліна Джолі ( Angelina Jolie) на тлі стресу через складний шлюборозлучний процес з Бредом Піттом ( Brad Pitt) і боротьби за  повне опікунство над шістьма дітьми почала багато курити.

З’ясувалося , що « Джолі настільки виснажена і стривожена , що димить як паровоз». Повідомили: «Актриса практично не їсть і викурює майже дві пачки сигарет в день».

EastNews

Холодна війна за дітей між двома кінозірками вступає в гарячу стадію. Анджеліна , яка ще недавно нищила репутацію Пітта , звинувачуючи його в насильстві ,пияцтві і наркоманії , більше не робить таких яскравих заяв. Причиною тому стало те , що ФБР закрило справу проти актора , не знайшовши підтверджень цих звинувачень.

Джерела повідомляють: «Боротьба за опіку проти Пітта стала однією з найважчих завдань , з якими зіткнулася Анджеліна за останній час. Вона знаходиться в стані сильного стресу і тривоги ».

EastNews

Нагадаємо , що ще зовсім недавно було оголошено , що Бред Пітт , який спочатку був згоден передати опіку Джолі , несподівано прийняв рішення боротися за дітей.

Анджеліна Джолі з дітьми - Ноксом і Вів'єн / Eastnews