Журналісти з’ясували, куди пропала 69-річна Софія Ротару

Нещодавно співачка відправилася в новий гастрольний тур по Німеччині

Софія Ротару давно не бере участь в преміях і концертах, а також не спілкується з пресою. Однак це не означає, що зірка припинила свою творчу діяльність. Як вдалося з’ясувати журналістам, недавно вона вирушила в новий гастрольний тур по Німеччині.

«У Росії зараз криза , через це всі артисти поїхали працювати до Німеччини. Тільки недавно тут пройшли тури Філіпа Кіркорова, Земфіри, Стаса Михайлова. Ясна річ, що для двох мільйонів російськомовних німців це багато. Проте, на кожен концерт Софії Михайлівни збиралися по 3-4 тисячі чоловік «, — розповів концертний директор співачки Сергій Лавров виданню » Собеседник » .

Також джерело розповіло, чому 69-річна співачка стала не так часто давати концерти: «Вона рідше виступає, тому що їй хочеться побути вдома з дітьми і внуками, приділити увагу собі. Все-таки вона 45 років гастролювала. Але це не означає, що Софія Михайлівна не виступає. у неї є корпоративи і приватні вечірки. вона тільки днями літала в Монако, за нею надіслали приватний літак, заплатили 200 тисяч євро за концерт. А в тури вона їздить тільки для того, щоб зустрітися з шанувальниками. Звичайно, вона без них нудьгує «.