Сестра загиблої Людмили Браташ подасть в суд на Джигурду за жорстоке відео

У Мережі з’явилося шокуюче відео , на якому Джигурда займається коханням , як він сам стверджує , з підприємницею Людмилою Браташ , загиблою хресною його дітей. Все відбувається за місяць до її смерті. На відео Микита Джигурда гукає жінку на ім’я , але та знаходиться в несвідомому стані і не відповідає на дії Джигурди.

Сестра загиблої Браташ, Світлана Романова вважає дії Микити Джигурди аморальними і збирається подати заяву в прокуратуру. Вона розповіла Life.ru про останній день сестри ,який та провела разом з 55-річним актором.

www.instagram.com/instadzhigurda

« Моя сестра була в нормальному стані , просто він її напоїв дуже сильно. Чимось траванулась , що вона перебувала в непритомному стані. Ця тварина , звичайно, це така брудна тварина! Розумієте , чому вона піддалася? Мені дуже боляче це бачити , дуже .Коментувати його поведінку просто не представляється можливим , він хворий. Люди не розуміли , до якої міри ця людина небезпечна , мені навіть погрожували. Наш спільний знайомий викликав мене на розмову і говорив ,що якщо я не поділюся спадщиною , то у мене будуть проблеми. Ви повірте , вся інформація , яка є, — це ціла страшна казка. Я працюю з поліцією і зроблю все , щоб захистити честь моєї сестри , я подам на нього ще одну заяву. Так , вона була хвора , але ніхто не заслуговує такого », — заявляє Світлана Романова.

www.instagram.com/instadzhigurda

Нагадаємо , після смерті на тілі Людмили Браташ виявлені численні садна і забиті місця. У день смерті з особняка бізнесвумен пропали гроші , заповіт і коштовності. У смерті Джигурда звинувачує особистого водія Браташ , який також претендував на її спадок , а також її сестру Світлану Романову. Після таких звинувачень Світлана звернулася в поліцію і заявила, що Джигурда навмисно її споював , щоб отримати спадок.