Підліткова група Open Kids зняла кліп про доросле кохання

Наймолодшій учасниці Open Kids всього 13 років, і це абсолютно не заважає групі співпрацювати із зірковими дорослими, такими як: Monatik, The Maneken, Регіна Тодоренко, Маша Єфросиніна. А остання спільна відеоробота Open Kids і Quest Pistols Show на пісню «Крутіший всіх» не тільки зібрала менше ніж за два місяці 22 мільйони переглядів, а й номінована в декількох категоріях на музичну премію M1 Music Awards.

Цього разу тін-група Open Kids презентує кліп на єдину романтичну пісню в своєму репертуарі «Здається», в якій дівчата-підлітки зважилися заговорити про кохання.

«Відео розповідає про щире, від якого втрачаєш голову кохання. Це буде перша робота про почуття, де головну роль зіграють діти і підлітки. Але не тільки про почуття радості і переповнення щастя, а й про зворотній бік — зраду », — прокоментували вихід кліпу режисери брати Місюри, відомі своїми відеороботами для таких артистів, як Іван Дорн і Тіматі .
Головні ролі зіграли одна з учасниць Open Kids і учасник підліткового балету Open Crew. Зйомки були досить складні і тривали протягом 2-х днів. У кліпі охоплено шість локацій, він розкриє романтичні місця Києва, покаже красивие нічне місто.

«Хочемо, щоб дорослі згадали про ті непідробні почуття і переживання, а наші однолітки поринули в світ романтики і живих емоцій. Ми так багато локацій змінили і стільки цікавих місць знайшли для побачень. Так що кліп буде не тільки красивий, а й пізнавальний! »- Коментують учасниці групи Open Kids вихід нового кліпу.

Open Kids

Open Kids

Open Kids

Open Kids

Open Kids

Open Kids

Open Kids

Open Kids