Чутки підтвердилися: Шеріл точно вагітна від Ліама Пейна

Відносини учасника групи One Direction, Ліама Пейна і британської співачки Шеріл Коул завжди викликали бурхливий інтерес. Ще б: така різниця у віці! До речі, вони познайомилися, коли зовсім юний Пейн брав участь у шоу The X Factor і не був нікому не відомий. Для багатьох стало величезною несподіванкою, коли на початку цього року пара почала зустрічатися.

"I Am Bolt" - World Premiere - Red Carpet Arrivals
Чутки про вагітність коханої Пейна з’явилися минулого місяця після того, як папараці сфотографували маму Шеріл в дитячому магазині Mothercare. Вона вибирала одяг для новонароджених і речі для вагітних. Офіційних коментарів від Ліама і Шеріл не було, але спільна поява на заході благодійного фонду Cheryl’s Trust розвіяло всі сумніви – такий великий животик вже не сховати.

Шеріл Коул

Нагадаємо, нещодавно один з приятелів пари розповів в інтерв’ю британській газеті The Sun: «Останні пару місяців Шеріл тільки й говорила про те, як вона мріє про скромною і тихою весілля з Ліамом, а потім про спільну купівлю особняка в Лондоні і появі на світ дітей. Вона вважає, що Ліам буде чудовим чоловіком і батьком, незважаючи на свій вік. Головне – Ліам дійсно готовий виконати всі бажання коханої».

https://www.instagram.com/p/BHpTcHmg1Gw/

 

У Шеріл є всі підстави мріяти про сімейне щастя. Вона була одружена двічі, і обидва рази невдало. У липні 2014 року вона зв’язала себе узами шлюбу з ресторатором Жаном-Бернардом Фернандесом-Версини, з яким до весілля зустрічалася всього три місяці. Розлучилася з ним співачка так само швидко – через півтора року. До цього Шеріл була одружена з футболістом Ешлі Коулом, але вони розійшлися з-за постійних зрад спортсмена.

Ліам Пейн Софія Сміт
Що стосується Пейна, то два роки він зустрічався зі шкільною подругою Софією Сміт. І всі вже чекали весілля, але пара розлучилася в жовтні минулого року. Подейкують, що ініціатором розриву стала Софія. Дівчина була просто не готова до шлюбу.