Марина Анісіна офіційно розлучилася з Микитою Джигурдою

Олімпійська чемпіонка Марина Анісіна нарешті офіційно оформила розлучення з шоуменом Микитою Джигурдою. Сергій Жорін , адвокат Анісіної , повідомив про це в своєму Twitter: «Ну ось і все. Суд розірвав шлюб Джигурди та Анісіної », — і доклав фотографію офіційного судового рішення.

twitter.com/zhorin_sergei

Як розповів Сергій Жорін , Анісіної і Джигурди не було в залі суду. Анісіна разом з дітьми перебуває в Парижі , а Джигурда замкнувся у своїй квартирі в Москві і не збирається звідти виходити.

Persona Stars

За офіційною версією , Марина вирішила назавжди розлучитися з чоловіком через його безвідповідальне ставлення до сім’ї , проте з’ясувалося , що це не єдина причина. За словами Анісіної , Микита психічно хворий і небезпечний.

Адвокат Сергій Жорін і Марина Анісіна www.instagram.com/advokatzhorinНагадаємо , нещодавно в Мережі з’явилося шокуюче відео , на якому Джигурда займається коханням , як він сам стверджує , з підприємницею Людмилою Браташ ,загадково загиблою хрещеною мамою його дітей. Все відбувається за місяць до її смерті. На відео Микита Джигурда гукає жінку на ім’я , але та знаходиться в несвідомому стані і не відповідає на слова партнера.

www.instagram.com/advokatzhorin

Сестра загиблої Браташ Світлана Романова вважає дії Микити Джигурди аморальними і збирається подати заяву в прокуратуру. І якщо це все ж станеться , проти Джигурди можуть порушити кримінальну справу за фактом зґвалтування.

Personastars

Адвокат Жорін розповів СтарХіту : «Після вчорашнього відео Джигурда замкнувся вдома ,відмовляється виходити на вулицю. Мені здається , у нього творча криза , тому він не прийшов до суду. Я думаю , що Джигурді потрібна термінова медична допомога. Люди , яким він небайдужий , повинні якомога швидше викликати лікаря ».