Експерти назвали страви, які потрібно їсти на сніданок

Експерти стверджують, що від того,як людина снідає залежить її настрій протягом дня, зовнішній вигляд і самопочуття. Якщо пропускати регулярно сніданки, то немає нічого дивного в тому, що сповільнюється обмін речовин, з’являються проблеми зі шкірою і волоссям, постійно відчувається голод і так далі. Всім людям без винятку дієтологи рекомендують снідати щоранку, але трапеза повинна бути не просто смачною, а й корисною.

Щоб до обіду вам не захотілося знову «з’їсти слона», вибирайте один з наступних варіантів сніданків:

1. Вівсянка з фруктами або ягодами.

Такий повноцінний і корисний сніданок завжди стоїть на першому місці, тому як лікарі вважають, що вівсяні пластівці мають унікальні властивості, що підтримують органи шлунково-кишкового тракту в нормі і поліпшують травний процес. Фрукти і ягоди в даному випадку виступають, як найсмачніший компонент сніданку.

2. Омлет з беконом і овочами.

Цей сніданок можна назвати повноцінним, особливо для чоловіків. Він наситить ваш шлунок надовго і збагатить організм корисними мікроелементами і вітамінами. Овочі та бекон відмінно поєднуються з омлетом, так що дане блюдо багатьом сподобається за смаком.

3. Бутерброд з твердим сиром, натуральна кава і гіркий шоколад.

Переважна більшість людей погодяться з тим, що це найбільш швидкий, смачний і не заподіює шкоди здоров’ю сніданок. Бутерброд відповідає за відчуття ситості, кава — за бадьорість і енергію, а шоколад — за настрій і роботу мозку.

4. Горіхи, сухофрукти та йогурт.

У багатьох людей просто не вистачає вранці часу для того, щоб як слід поснідати, а перед цим ще й приготувати що-небудь.Рятувальниками в даному випадку можуть виступити нежирний йогурт без добавок 1 стакан, по 2 шт чорносливу, кураги і інжиру, трохи родзинок, жменю горіхів не більше 30 грам. Після цього сніданку ви до обіду не будете згадувати про їжу.

5. Сирний мус з замороженими або сезонними ягодами.

Для його приготування вам знадобиться блендер, знежирений сир, ягоди будь-які і трохи меду, щоб мус був солодким. Всі інгредієнти збиваються в блендері, можна додати ванільного цукру і кориці на кінчику ножа, щоб сніданок був не просто смачним, а й дуже корисним.Потім пересипати вміст чаші блендера в креманку і з’їсти.