Як змусити його зробити перший крок: 7 способів маніпуляції

Насправді це ви будете робити перший крок. Але це буде так приховано, що він навіть не зрозуміє цього.

1. Робіть натяки.

Спочатку визначте, чого ви хочете. Його номер телефону? Тоді в залежності від його інтересів скажіть, що ви бачили щось нове — розпродаж десь і т. д., — але, мовляв, ви не знали, як з ним зв’язатися і розповісти про це. Якщо він зацікавлений, то він з радістю дасть вам свій номер.

Якщо ви хочете піти з ним на побачення, то скажіть, що у вас немає ніяких планів на суботній вечір і вам буде дуууже нудно. Інший варіант — сказати, що ви страшенно хочете подивитися якийсь фільм в кінотеатрі, але вам не з ким піти. Тоді йому не доведеться нічого вигадувати, а лише запропонувати вам сходити разом.

2. Переконайтеся, що він розуміє, що у вас немає хлопця.

Якщо у вас не зазначено сімейне становище в соцмережі і ви часом постите фото з друзями-хлопцями, то він може подумати, що ви не одна. Так що іноді ненароком можна згадати про свій дівич для холостячек або пожартувати про прокляття залишитися старою дівою.

3. Жартуєте, не будьте надто серйозною.

Чоловікові має бути комфортно поруч з вами, тоді йому буде легше запросити вас куди-небудь.

4. Слідкуйте за мовою тіла.

Якщо у вас схрещені руки на грудях і нахилена голова, він навряд чи буде турбувати вас. Коли бажаний чоловік поруч, будьте відкритою до спілкування, налагоджуйте зоровий контакт.

5. Будьте терплячою. 

Слідкуйте за своїм темпом. За один вечір нічого не станеться, він не стане вашим хлопцем. Так що не варто відразу закидати його повідомленнями в мережі і коментувати всі його фотографії. Створіть сексуальну напругу. Якщо він вирішить, що ви їм одержима, то він втече.

6. Проявіть свої почуття.

Не відразу, але з часом це потрібно, особливо, якщо ви не бачите віддачі. Вам може здаватися, що ваша симпатія до нього очевидна, але чоловіки не завжди настільки догадливы. Тому часом потрібно трохи активніше фліртувати, щоб він точно зрозумів, що це не просто дружба.

7. Зробіть перший крок, але невидимий.

Не просто нахилитися до нього за поцілунком, а проникливо подивитися йому в очі, потім на губи, підійти трохи ближче, засмущаться…Ну, ви і самі все знаєте:)

За матеріалами — Soulpost