Модні стрижки на довге волосся: 6 трендів 2017 (фото)

Власниці довгого і густого волосся завжди можуть дозволити собі експерименти, навіть коли йдеться про стрижки,  красиво оформлена зачіска є невід’ємною частиною повсякденного і вечірнього образу. При виборістрижки на довге волосся для сезону 2017 слід керуватися типом своєї особи і підбирати конкретний варіант виходячи зі свого стилю і переваг. Давайте подивимося актуальні стрижки 2017 року, щоб гарантовано зробити правильний вибір.

Стжрика довгий каскад — модний тренд 2017

Така стрижка знаходиться в тренді вже не перший рік і заслужено привертає увагу модниць. Бажаєте трохи змінити свій звичний образ? Довгий каскад краще всього вибирати власницям тонкого волосся, який можуть надати з її допомогою бракуючий об’єм. Модна стрижка каскад 2017 відмінно виглядає як на прямих, так і на кучерявому волоссі. Крім того, каскад прекрасно виглядає і на довгому волоссі, ця стрижка з тими, що обрамляють особу пасмами робить образ більше жіночним і м’яким.

Драбинка — модна довга стрижка 2017

Традиційна стрижка сходинками не втрачає своєї актуальності і заслужено входить в перелік стрижок на довге волосся сезону 2017, які представлені на фото. Цей варіант вважається одним з самих трендовых в майбутньому сезоні і підійде модницям, як з густим, так і з тонким волоссям. Така стрижка допоможе візуально пом’якшити обличчя круглої або квадратної форми, при цьому її потрібно додаткового відходу, в процесі якого слід приділяти особливу увагу кінчикам волосся.

Рвані стрижки на довге волосся

Стрижки такого типу вознеслися на пік моди і зараховуються до самих трендовым і актуальних варіантів нового сезону. Коли мова заходить про модні стрижки на довге волосся сезону 2017, варто пам’ятати про цей стильний образ, який надає будь-якій модниці трохи пустотливому вигляду. Особливо ефектно рвані стрижки виглядають з відповідними варіантами фарбування волосся, вони підійдуть власницям густої і довгої шевелюри і виглядатимуть ультрамодно, якщо зачесати волосся на один бік.

Багаторівневі стрижки 2017

Такі стрижки успішно залишаються в тренді вже декілька сезонів підряд і зовсім не збираються втрачати актуальність в 2017 році. Справжній хіт сезону, який ідеально підійде модницям практично будь-якого віку. Варто звертати особливу увагу на асиметричні варіанти таких стрижок, які надають волоссю додатковий об’єм і пишноту. Модна стрижка ідеально підходить власницям гладкого і прямого волосся, допомагаючи зробити образ по-справжньому стильним і незвичайним.

Каре на довгому волоссі

Каре прекрасно виглядає не лише на короткому, але і на довгому волоссі, тому на цей тип стрижки також варто звернути особливу увагу в майбутньому сезоні. Довга стрижка каре універсальна і дозволяє створювати безліч стильних образів для повсякденного і вечірнього стилю. Таку стрижку не треба довго укладати, вона дуже проста і при цьому дуже ефектна, це відмінний варіант для модниць з прямими або хвилястим волоссям, варто мати на увазі, що для укладання знадобиться не більше 15 хвилин.

Стрижки з чубком 2017

Список трендовых варіантів також поповнився модними стрижками з чубком на довге волосся для сезону 2017. Кожна модниця зможе вибрати чубок, який ідеально підходить саме їй. Найбільш актуальним варіантом вважаються варіанти нижче брів, а також нерівні пасма і филированные кінці, такі чубки допомагають пом’якшувати риси обличчя і додавати в образ більше жіночності. Вибирати свій варіант слід виходячи з текстури волосся і конкретної форми особи.