Модні довгі сукні: 4 головні тренди 2017 (фото)

Жоден образ для урочистого заходу або вечірки не можна представити без красивої сукні максимальної довжини. Відчуйте себе коронованою особою. Багато представниць прекрасної статі вважають за краще носити довгі сукні, поєднуючи їх з повсякденним одягом, що також буде доречне в майбутньому сезоні. Довгі сукні сезону 2017 неодмінно мають бути присутніми в гардеробі. Давайте подивимося останні новинки довгих суконь 2017 року.

Жіночні довгі сукні — тренд 2017

Розкішні сукні в романтичному жіночному стилі допомагають виглядати шикарно і сексуально у будь-якій ситуації. Тому майже жодна колекція не обходиться без таких суконь. Довгі сукні сезону 2017, представлені на фото, зшиті із струмуючих красивих тканин, які прекрасно підходять для урочистих випадків. Варто звертати увагу на тканини, що допомагають тримати форму, а також не тонкі напівпрозорі матеріали, що дозволяють підкреслити достоїнства фігури. Найвідоміші модні бренди представили свої цікаві моделі, тому натхнення слід черпати в колекціях Marchesa Notte, Monique Lhuillier, Roberto Cavalli і Alexander McQueen.

Довгі сукні 2017 з гофрованого шифону

Ефектні сукні, зшиті з шифону з ефектом гофре, чудово підійдуть для весняного і літнього сезонів. Прикрасять кожну представницю прекрасної статі, надавши образу певну долю романтики і стилю. Красиві довгі сукні сезону 2017 можуть відрізнятися гофрованою спідницею, комірцями, рукавами або іншими деталями, найсучасніші варіанти зшиті з однотонних тканин або матеріалів з квітковими принтами. Багато відомих модних будинків, наприклад, Giorgio Armani, Nicole Miller і Ralph Lauren, пропонують усім любителькам виглядати модно і незвично свої версії таких суконь.

 

Довгі сукні 2017 з прозорих тканин з квітковим принтом

Якщо ви знаходитеся в пошуку красивої довгої сукні для сезону 2017, зверніть увагу на ще один головний тренд. Прозорі довгі сукні 2017 з прекрасними флористичними принтами. Ніжні і жіночні квіти різних розмірів і в найрізноманітніших поєднаннях тепер розпускаються на довгих сукнях з колекцій найвідоміших дизайнерів, включаючи Valentino і Zuhair Murad.

Відмінний варіант для тих, хто хоче виглядати незвично і жіночно, а також сексуально і одночасно романтично. Щоб отримати можливість вигідно виділитися з натовпу, необхідно обов’язково вибрати для себе найбільш актуальну модель такої вечірньої сукні, особливо якщо ви любите довгі сукні в підлогу.

Довгі сукні з розрізом — тренд 2017

Для тих, хто не проти продемонструвати усі достоїнства своєї фігури, особливо довгі і красиві ноги, дизайнери пропонують приміряти на себе ще один ультрамодний тренд майбутнього сезону. Відверті і сексуальні довгі сукні з глибоким розрізом на стегні. Модні довгі сукні сезону 2017 з розрізами можуть бути зшиті з різних тканин, включаючи тонкий шифон, шовк, крепдешин або мережива. Такі варіанти представлені в колекціях Roberto Cavalli і Dimitri, в яких будь-яка дівчина зможе відчути себе розкішно і прекрасно.