Краса по-українськи: підопічна Вакарчука Христина Соловій в новому чуттєвому кліпі

Христина Соловій представила відеокліп на перший сингл з майбутнього альбому і оголосила про початок концертного туру по Україні.

Вакарчук про відносини з дочкою: «Ми ладнаємо один з одним»

Христина Соловій презентувала новий відеокліп на авторську пісню «Хто, як НЕ ти?», Що стала першим синглом з майбутнього альбому. Втілювати музичні ідеї молодій співачці допомагають її продюсер Святослав Вакарчук і саундпродюсер Мілош Єліч.

«Після того, як я написала першу свою пісню« Тримай », у мене з’явилося стільки музичних ідей, що я ледь встигала їх записувати. Сил додає успіх дебютного альбому. Тоді я відчула, що моя творчість цікаво людям. Разом зі Святославом Вакарчуком ми прийняли рішення про записи альбому вже авторських пісень. В першу чергу в команду увійшов саундпродюсер першого альбому Мілош Єліч. Мені здається, він особливо тонко відчуває мої пісні і розуміє, як потрібно аранжувати мелодію, щоб вона запала в душу. «Хто, як НЕ ти?», Написана два роки тому, стала однією з перших моїх пісень, і я безмежно щаслива, що можу сьогодні її представити слухачам », — розповіла Христина Соловій.

«В процесі запису пісні« Хто, як НЕ ти? »Ми зрозуміли, що це вже нова Христина Соловій, про яку слухачі із задоволенням дізнаються в її нових роботах. Маю честь приєднатися до прекрасної музики Христини, допомагати з її становленням », — додав Мілош Єліч, саундпродюсер і учасник групи« Океан Ельзи » .

підопічна Вакарчука Крістіна Соловій в новому чуттєвому кліпі

підопічна Вакарчука Крістіна Соловій в новому чуттєвому кліпі

підопічна Вакарчука Крістіна Соловій в новому чуттєвому кліпі

підопічна Вакарчука Крістіна Соловій в новому чуттєвому кліпі

Режисером нового кліпу Крістіни Соловій став молодий київський кліпмейкер Андрій Бояр, який раніше співпрацював з Pianoбой, O.Torvald, Dakh Daughters, Brunettes Shoot Blondes.

«В основі пісні лежать драматичні стосунки двох закоханих людей. Я хотів помістити Христину в таке часопростір, де все навколо неї рухається задом наперед, а майбутнє і минуле тісно переплітаються. У цьому світі Крістіна намагається знайти свого героя і зрозуміти, чи можна ще відновити спалений між ними міст », — розповів про відео режисер.

Христина Соловій

Христина Соловій

Христина Соловій

Фото: Сергій Самонов, Юліан Кухлевскій

Міст з 25 000 сірників (624 коробки сірників) протягом двох тижнів будував львівський майстер Іван Борисяк. Розміри моста досягли 220 сантиметрів в довжину і 90 см у висоту. Оскільки він був побудований в одному екземплярі, на майданчику виникла технічна складність: зняти сцену підпалу моста потрібно було з першого дубля. Але все вийшло, ніхто зі знімальної команди під час зйомок не постраждав 🙂

До слова, в лютому 2017 року Крістіна Соловій відправляється в першу частину всеукраїнського туру «Жива вода». Співачка побуває в Одесі, Дніпрі, Харкові, Львові та Києві.

«Це мій перший повноцінний тур — довгоочікуваний, як для мене, так і для моїх шанувальників.Найчастіше питання, який я чула останні два роки: «Ну, коли ж концерти?». І тепер з гордістю можу уявити дати ».

Зараз Христина сконцентрована на записі нової платівки, яка, на відміну від дебютного альбому «Жива вода», буде складатися з авторських пісень. Очікується, що шанувальники зможуть почути новий альбом восени 2017 року.