Чи кожен шоколад корисний для здоров’я?

Американські вчені з Університету штату Північна Кароліна назвали корисні властивості шоколаду. При правильному використанні ласощі будуть корисні для серцево-судинної системи.

Про користь гіркого шоколаду вчені і ЗМІ говорять уже давно. Однак більшість людей продовжують надавати перевагу молочному ніж ласощам з гіркого шоколаду, тому вчені придумали спосіб для поліпшення корисних властивостей шоколаду без втрати смаку.

До ласощів необхідно додати спеціальний інгредієнт — екстракт арахісового лушпиння. Воно насичує молочний шоколад антиоксидантами, які корисні для серцево-судинної системи. При цьому смакові якості кондитерського виробу не погіршуються.

Відзначимо, що гіркий шоколад володіє позитивними для серця і імунної системи властивостями, які сприяють підвищенню настрою, знижують ризик розвитку онкологічних захворювань.