Щоденний напій, який руйнує наш організм

Вчені вражені! Цей напій здатний зруйнувати практично усі внутрішні органи.


Статистика повідомляє невтішні факти про те, що споживання газованих напоїв з кожним роком росте, не дивлячись на усі зусилля засобів масової інформації.

25% від усіх продажів напоїв доводиться саме на газовані безалкогольні напої. Чим же вони такі небезпечні для здоров’я людей? Пропонуємо вам про це дізнатися детальніше.
У інтернеті багато інформації про руйнівний вплив цієї украй нездорової пристрасті, але як виявляється вона не досить впливає на кількість споживаної кількості цих напоїв.

Ми дуже сподіваємося на те, що ви переглянете свою думку з приводу вживання таких напоїв.

Остеопороз

Солодка газована вода включає кофеїн і фосфорну кислоту!
Дослідження перевірило мінеральну щільність кісткової тканини (МЩКТ) у 1413 жінок і 1125 чоловіків в 2006 році і виявили, що регулярне вживання таких напоїв викликало значне зниження МЩКТ в жіночому організмі, який набагато сприйнятливіший до втрати кісткової маси в порівнянні з чоловіками.

За даними ряду досліджень, причиною цього явища є надмірна кількість фосфору, який перешкоджає засвоєнню кальцію. Крім того, фахівці стверджують, що фосфорна кислота приводить до інтенсивної втрати кальцію з кісток.

Тому вживання солодкої газованої води слід уникати за всяку ціну у разі остеопорозу або захворювань, які перешкоджають засвоєнню кальцію, як хворобу Крону, а також людям, які старше 50 років.

Безалкогольні напої займають перше місце в списку причин ожиріння. Щоденне вживання 250-300 мл такого напою дає додаткове збільшення ваги на 2,5 кг кожен місяць.

Щоденне вживання, газованих напоїв з штучними підсолоджувачами може викликати цілий спектр гормональних і фізіологічних проблем, які зрештою зроблять вас огряднішими.

Це гірше, що ви можете зробити для вашої печінки. Щоденне вживання таких напоїв різко збільшує ризик розвитку цирозу печінки, що це саме те, що відбувається при хронічному алкоголізмі.

Безалкогольні напої ушкоджують зубну емаль і руйнують зуби. Хімічний склад цих напоїв може викликати ще більший збиток ваших зубів, ніж цукор, цукерки і інші солодощі.

Камені в нирках і хронічні захворювання нирок також можуть стати наслідками щоденного вживання газованих напоїв.

Твій улюблений напій “збагачується” фосфорною кислотою, відомою своєю здатністю впливати на роботу сечових шляхів. Ці зміни призводитимуть до того, що ваші нирки заповняться каменями. Споживаючи 350 мл напою ви збільшите ризик утворення каменів в нирках на 15 відсотків.