Потужний засіб для схуднення в області живота

Як схуднути в ділянці живота

Часто жінки стикаються з проблемою зайвих сантиметрів на животі і талії перед найважливішою подією або відпусткою. У той момент, коли святкова сукня почала тріщати по швах, а купальник туго обтягнув животик, що виступає, не заважає згадати про можливість екстрено очистити організм.

Ми знайшли чудовий рецепт жироспалювального напою, який за тиждень допоможе позбавиться від зайвих сантиметрів в ділянці живота завдяки своїй дивовижній властивості, — здібності виводить з організму шлаки і токсини. Звичайно ж, здорове харчування і фізичні навантаження — ваші кращі друзі на ці 7 днів, а грейпфрутовий коктейль тільки прискорить результат. При правильному його застосуванні ви зможете втрачати до 1 см в добу.

Рецепт жироспалювального напою з грейпфрутом

Інгредієнти
— 150 мл грейпфрутового соку
— 1 ч. л. меду
— 2 ч. л. натурального яблучного оцту
— 50 мл води без газу

Приготування
Спочатку розчиніть мед в соку, потім додайте воду і яблучний оцет. Такий напій слід приймати двічі в день — перед обідом і вечерею за 15 хвилин до їжі.

Грейпфрутовий сік давно використовують для вирішення проблем із зайвою вагою. Уся справа у флавоноїдах, які він містить. Ці речовини допомагають організму позбавитися від зайвої рідини, розщеплюють жири і борються з целюлітом.

Жироспалювальний коктейль слід з обережністю приймати при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, а також інших хронічних хворобах у стадії загострення.

Рецепт еліксиру для схуднення збережіть собі в закладки: він може згодитися в найнесподіваніший момент. А також не забувайте ділитися корисною інформацією з подругами, що худнуть!