Дженніфер Еністон мало не рознесла студію вечірнього шоу від злості на провідну

Актриса Дженніфер Еністон ( Jennifer Aniston) сильно розлютилася на провідну телеканалу SNL , куди її запросили в якості гості вечірнього шоу. Як тільки Еністон з’явилася в студії ,ведуча Ванесса Байєр вирішила продемонструвати свої акторські таланти і показала пародію на героїню актриси Рейчел Грін з серіалу « Друзі».

Дженніфер пародії не оцінили і вирішила не відбуватися жартами , а висловити все , що думає. «Ванесса , що ти робиш? Ти можеш , будь ласка , хоча б на хвилину зупинитися?Протягом останнього тижня ти мені писала так часто , щоб я прийшла і побачила це? »

LegionMedia

LegionMedia


Після Еністон звернулася до аудиторії в студії: «Послухайте , дорогі , я розумію , що ви любите» Друзів «, але це було п’ять мільйонів років тому , я думаю , ми повинні рухатися далі».

LegionMedia

LegionMedia


Провідна спробувала виправдатися: «Прости , але я думала , у мене добре виходить зображати Рейчел Грін».Дженніфер відповіла: «Це , звичайно , мило , дорога , але немає. Все , що ти робиш , абсолютно не схоже на мою гру в серіалі «. Незважаючи на те що Дженніфер вже й дивитися не може на мільйон пародій її персонажа з серіалу « Друзі», вона все також продовжує сміятися над ними. Дженніфер з теплотою згадує період , коли вони разом працювали на знімальному майданчику « Друзів», тому довго ображатися вона не зможе.