Вчені розповіли, як жінці отримати задоволення в ліжку

Прийнято вважати, що жіночий організм менш досліджений медиками, в порівнянні з чоловічим. Фахівці з Техаського університету в Остіні спробували максимально докладно розповісти про ключові тонкощах представниць прекрасної половини. Зокрема, мова йшла про те, як зробити статевий акт більш приємним.

На думку науковців, кожна жінка унікальна і не вдасться знайти однакових панянок зі схожими реакціями організму на що-небудь. Крім того, під час занять любов’ю, дівчата відчувають кардинально інші емоції, ніж їх партнери. Як прийнято вважати, перед близькістю важливо розслабитися, послухати музику, полежати у ванні.

Останні вчення експертів доводять зовсім протилежне — дівчатам важливо перебувати в стані активності. Щоб підігріти їх інтерес, необхідно пройтися з партнером, подивитися страшний фільм разом, покататися на американських гірках, або ж гарненько посміятися.

Проблема полягає в тому, що усунення проблем сексуального характеру у дівчат приділяють значно менше уваги. Дослідження жіночого організму, з незрозумілих причин, не вважається важливим в сучасній медицині.