Віра Брежнєва прокоментувала свою вагітність

На двох дітей співачка зупинятися не збирається.

Співачка Віра Брежнєва, про цікаве положення якої ходять наполегливі чутки, пожартувала на цю тему, повідомивши, коли слід чекати появи на світло їх спільного з Костянтином Меладзе дитини, передає Хроніка.інфо з посиланням на Час Пік.

Зокрема, вона зазначила, що вагітність поки в її плани не входить. При цьому співачка додала: «Це такий стан, що ми припускаємо, а бог розташовує, і на двох дітей я зупинятися не збираюся!».

Таким чином, Віра натякнула, що до подібних чуток вона ставиться з гумором. Так, вона, сміючись, сказала, що чує про своє цікаве положення ось уже як три роки. За цей час слониха вже могла б народити, підкреслила співачка.

Віра також нагадала, що вона виховує двох дочок — 15-річну Соню і 6-річну Сару.

Як стало відомо, Віра Брежнєва буде зустрічати Новий рік в колі своєї родини, а від виступів на корпоративах в новорічну ніч вона завжди відмовлялася.

Це цікаво:   Таїсія Повалій блищала на фестивалі в сукню з глибоким декольте

Відомо, що популярна виконавиця стала учасницею ювілейного телефестивалю «Пісня року», на якому вона заспівала свій хіт «Номер один».

Тим часом Віра згадує, що в дитинстві її сім’я любила дивитися цей конкурс. І до сих пір кожен раз її рідні чекають це свято музики, однак тепер уже — і її виступ.