Модний ворог №1: тонкий трикотаж

Модний ворог номер один , здатний зіпсувати навіть самий стильний наряд? Звичайно , тонкий трикотаж! Дизайнер і засновник марки VIKTORIA IRBAIEVA Вікторія Ірбаіева розкриває секрети вибору трикотажу і перераховує 7 актуальних трикотажних мастхев.

Де він , модний ворог номер один? Подивимося на всі боки: чи не менше 80% росіянок одягається в трикотажні кофтини … Під ними маються на увазі джемпери , водолазки ,жакети , пончо , светри. Цілий рік , з ранку до вечора , на роботу , вдома , на дачу , в театр … Справжній модний кошмар оточує нас.

  • COSMOКОНКУРС

    Завантаж своє найкраще фото на сайт і отримай приз від cosmo.ru!

  • ПРАКТИКА

    Зима близько: 5 Лайфхак для тих , хто хоче знайти найкрутіший светр

Я зовсім не противник трикотажу: у мене в гардеробі 2 светри — теплих і об’ємних , одна водолазка-лапша і один подовжений об’ємний джемпер-туніка з найтоншої пряжі з люрексом. Однак все , що схоже на облягаючий м’який і тонкий трикотаж , я винищила повністю.

Я розумію , що якщо фігура нестандартна , найпростіше надіти на себе м’яке і обтічне щось , і воно « обійме» тебе ніжно ( у всіх місцях , до речі). Цілеспрямовано шукати тканинне плаття або блузку куди складніше.

І все-таки необхідно запам’ятати раз і назавжди: тонкий і / або м’який трикотаж зрадницьки описує і посилює всі нерівності тіла , западає в кожну складочку , виставляючи її на показ.Худі панянки в таких речах виглядають не менш плачевно — їх «тонкість» тут же перетворюється в яскраво виражену кістлявість … Пані! Люди! Зупиніться!

Так , у нас холоду. Так , трикотаж приємний на дотик. Так , він практичний і застосуємо при багатошаровому комплекті. Але! Обирай тільки ті моделі , які допоможуть тобі бути в теплі і комфорті і при цьому виглядати підтягнуто і естетично!

Мій персональний рейтинг трикотажних речей:

1. Oversize джемпер довжиною до середини стегна або трохи нижче з щільною пряжі , яка тримає обсяг.

2. Тонкий вільний джемпер з мохеру нижче стегон. Його варто надягати поверх вільної сорочки або вільної трикотажної гладкою майки-туніки.

3. Об’ємний светр з цікавою в’язкою , теж довгий — в пару до джинсів або спідниці-міді ( або максі прямого силуету).

4. Водолазка-лапша з пружною гладкою матовою пряжі. Пружною — щоб не западала в складочки , гладкою — щоб не збільшувала обсяги переливами блискучою пряжі.

comifashion.blogspot.ru

5. Плаття-светр довжиною до колін або до середини ікри ( залежить від персональних пропорцій і форми ніг) — пряме або трапеція , ніде , крім плечей , не облягаючий. Таке плаття з щільного трикотажу може бути прикрашене малюнком , який візуально дробить фігуру ,привертаючи увагу до потрібних місцях.

6. Тонка водолазка з вовни і шовку або джемпер під горло — надягати цю річ коштує тільки ПІД плаття-сарафан , під жилет , але не під жакет — інакше оточуючі залюбила вашими грудьми.

7. Тільняшка — гладка , смугаста , вільна , з вузькими рукавами. Класика.

Закликаю вас , зробіть ревізію гардероба і розкажіть , яке кількості спотворюють вас трикотажних кофтинок вам вдалося виселити.