Вагітність Каті Осадчої : «батько» відреагував на чутки

Популярний український актор і телеведучий Юрій Горбунов відреагував на чутки про таємний роман з його колегою, епатажною зіркою телевізійного шоу «Світське життя» Катею Осадчою і ймовірне батьківство її дитини.

Ось уже кілька тижнів у мережі не вщухає ажіотаж навколо чуток про таємний роман відомих українських телеведучих Юрія Горбунова і Каті Осадчої. Приводом для розмов стали загальні фотографії зірок, ідентичні локації одночасних постів в соціальних мережах, а також поява пари на публіці.

Через якийсь час, в спробах приховати округлий живіт, вагітна Катя Осадча стала з’являтися на екрані в вільних нарядах, широких балахонистих сукнях і блузах, проте приховати положення телеведучій не вдалося, що в черговий раз привернуло увагу глядачів і шанувальників телезірки.

Можливим батьком дитини в мережі тут же назвали Юрія Горбунова. Що ж стосується головних героїв цієї історії, ні Осадча, ні Горбунов особисте життя коментувати не стали.

Питання про ставлення до ажіотажу, Горбунов прокоментував з повною байдужістю, хоча відповів за себе і за Осадчу.

«Ні я, ні Катя особисте життя не коментуємо», — відповів він.

На думку Горбунова, причину ажіотажу в мережі варто було б запитати не в нього, а безпосередньо у тих, хто його створює.

«На цю тему ви від мене нічого не почуєте», — підсумував телеведучий.