Чи обовязково проходити тест на визначення рівня англійської мови перед заняттями?

Англійська мова передбачає регулярні заняття за відпрацьованою схемою в межах свого рівня англійської мови, який визначється за міжнародними стандартами CEFR. Вам може стати в нагоді репетитор англійської, тоді заняття будуть проходити в індивідуальному темпі, але їх вартість буде вище. Є ще і English Speaking Club, де заняття проводяться в групах і це дозволяє відпрацювати розмовну англійську.

Особливості індивідуальних занять залежить від рівня англійської

Репетитори англійської готові провести заняття у зручний для учня час. Перед початком курсу запропонують пройти тест на рівень англійської мови на виявлення рівня підготовки. До плюсів відноситься:

  • весь процес навчання знаходиться під контролем;
  • заняття зачіпають граматику, мова, лексику;
  • при пропуску уроку його можна буде відпрацювати;
  • вибирається найбільш підходяща швидкість навчання.

У форматі індивідуальних занять викладач англійської відразу бачить помилки, виправляє їх. Вам можуть запропонувати як очні зустрічі в будь-якому зручному для вас місці, так і дистанційні заняття із застосуванням онлайн-технологій.

Складність полягає в тому, що знайти репетитора з англійської з хорошим досвідом і потрібним рівнем підготовки складно. Такий педагог буде єдиною людиною, з яким відбувається тренування розмовної мови. Учень звикає до певного акценту, перебудуватися на комунікацію з іншою людиною іноді складно.

Дітям часто підходять уроки з педагогом. Це актуально, щоб «надолужити» теми, пропущені в школі, розібратися в питаннях, що викликають утруднення на відповідном рівні володіння англійською. Відвідування клубів в такій ситуації розглядається більше як хобі.

Заняття в розмовному клубі на своєму рівні володіння англійською

Якщо індивідуальні заняття англійською мовою можуть проходити у вас вдома або на роботі, то відвідування клубу передбачає візит до мовної центр. У ньому збирається група учнів з однаковим рівнем володіння англійської мови. Англійський розмовний клуб передбачає участь 8-10 чоловік. На уроках запропонують дискусії, обговорення цікавих тем, підготовку повідомлень і оповідань. Універсальної формою зустрічей залишається обговорення, коли учасники відповідають на питання з урахуванням обраної теми. У деякиї розмових клубах можна тест на визначення рівня англійської мови скачати.

При отриманні такої практики закріплюється навичка спілкування з різними людьми. Значно розширюється словниковий запас. Таке навчання дисциплінує, задає певний темп. Студенти йдуть певним графіком, тому пропуск теми стимулює самостійне її вивчення і відпрацювання. У Харкові англійський клуб мотивує на досягнення нових результатів.

На уроках можна оцінити свої знання і здібності, порівняти себе з іншими учнями. До мінусів клубу відноситься відсутність уваги при вивченні граматики, часів і інших важливих тем. Коли є бажання підтягнути знання з ним, завжди можна додатково записатися на індивідуальні заняття з англійської мови.

Знайти відповідний English Speaking Club легко, треба пройти відповідний тест на визначення рівня англійської мови. Для цього:

  • Вивчіть всі пропозиції в вашому місті.
  • Визначтеся з графіком занять.
  • Виберіть відповідну групу за розмірами і рівнем підготовки.
  • Відвідайте пробне заняття.

Визначтеся, скільки часу ви готові витрачати до місця проведення навчання. Після першого уроку оціните, наскільки добре ви освоїли запропоновану нову інформацію. Якщо такий новий досвід не підійшов, то замість English Speaking Club виберіть іншу форму освітнього процесу, наприклад, репетитора англійської.