Як вибрати відповідний матрац для двох

Біля третини свого життя людина проводить в обіймах Морфея. Тому грамотний вибір місця для сну зробить відпочинок комфортабельнішим. Це означає, що втомлені за день м’язи зможуть розслабитися, що забезпечить правильне положення хребта. Перш ніж купити матраци Київ радить упізнати основні параметри їх вибору. Тільки тоді ці аксесуари приноситимуть користь і радість.

Вибираємо матрац для двоспального ліжка правильно

матрац сан матролюксГоловний параметр при виборі жорсткості матраца — це вага сплячих людей. Традиційно самими затребуваними вважаються варіанти з середньою жорсткістю, оскільки вони підходять для індивідуумів у ваговій категорії від 55 до 90 кг Але навіть велика різниця у вазі не стане проблемою, оскільки існує можливість зробити матрац на замовлення згідно з індивідуальними параметрами.

Ще вимагається врахувати:

  • Розмір виробу, що купується, підбирається під габарити ліжка. Але у будь-якому випадку, довжина не повинна перевищувати зростання більш ніж на 15-20 см А стандартна ширина матраца на двох складає 160 см
  • Щоб спільний сон був комфортабельним, необхідно враховувати і звички пари. Адже дуже багато залежить і від того, в якому положенні любить спати кожен член сім’ї. Цілком можливо, що знадобиться придбати більше габаритне спальне місце.
  • Товщина матраца визначається внутрішнім наповнювачем. Найпростіше у використанні класичні варіанти, які здатні самостійно відновлювати первинну форму.

В крайньому випадку завжди можна придбати 2 окремі матраци з різними характеристиками. Особливо це актуально, коли у одного з партнерів є проблеми з опорно-руховим апаратом.

Який матрац купити для конкретного віку

Якщо йдеться про дитину двох-трьох років, то вигідніше вибрати жорсткий виріб, який дозволить понизити вірогідність викривлення хребта. Дітям з трьох до п’яти років можна купувати вже матраци середньої жорсткості з наповнювачем з латексу або кокоса. Вони стійкі до навантажень, а малюки в цьому віці люблять пострибати на ліжку.

Дітям шкільного віку теж рекомендується купувати середній по жорсткості матрац, а обмежень при виборі наповнювача вже немає. Вимагається вибрати варіант, який буде товщий за тих, що були раніше. При цьому можна розглянути придбання матраца, у якого є незалежний блок. При купівлі такого товару слід переконатися, що у нього відсутні сторонні запахи.

Дорослі люди вибирають з каталогу https ://magdek.com.ua/matrasi/ ортопедичний матрац тієї жорсткості, яка їм більше підходить. Тут все залежить від фінансових можливостей і від особистих переваг.