10 істин ,які потрібно вивчити про стосунки до 30 років

Стосунки — це прекрасно, але іноді вони настільки вимотують, що починаєш все сильніше цінувати свою свободу.

Знайомства в інтернеті — відмінний спосіб спілкування з хлопцями, але рівно до того моменту, коли ти не починаєш завищувати власні очікування.

Коли новий знайомий кличе тебе зустрітися суботнім вечором, тобто тільки два варіанти: або ти йому дійсно дуже подобаєшся, або він …. просто хоче з тобою переспати.

Прощальна нота будь-якого побачення була (і завжди буде) трохи незграбною.

Іноді збори і приготування до побачення виявляються … найвеселішою і приємною частиною вечора!

Лицарі і справжні джентльмени не зникли з лиця землі, як всі ми помилково думаємо. Просто зазвичай вони ховаються за образом абсолютно звичайних і навіть непримітних хлопців, на яких ми не звертаємо уваги, віддаючи перевагу над ними «поганих хлопців» і негідників.

Запрошувати хлопця на побачення першої дуже страшно, але якщо ти на це насмілишся, то станеш набагато впевненіше в собі.

Чекати, поки хтось (навіть той самий, єдиний) подзвонить тобі годинами — даремно витрачений час.Набагато краще зайнятися своїми справами. Найцікавіше, що як тільки ти переключитися на щось інше, тут же пролунає довгоочікуваний дзвінок.

Іноді ти відразу розумієш, що з ним нічого не вийде буквально при першому знайомстві, але не траплялося свою інтуїцію. Через якийсь час розумієш: вона ніколи не обманює.

Іноді ти думаєш, що побачення пройшло чудово, але після нього він так і не передзвонює.

Але коли ти нарешті зустрічаєш правильного хлопця, то розумієш: все ці сльози і помилки були хорошим досвідом, саме вони дозволили тобі відрізнити «свою» людину від всіх інших.