Леді Гага зізналася, що бореться з наслідками зґвалтування кожен день

Зовсім недавно Леді Гага ( Lady Gaga) знову заговорила про свою хворобу , яка переслідує її вже багато років. Співачка зізналася , що страждає від посттравматичного стресового розладу ( ПСТР) після зґвалтування. Про те , що сталося з нею в юності , співачка розповіла ще пару років назад. За словами Гаги , у неї залишилися психічні проблеми , і про це вона ніколи нікому раніше не говорила.

Днями Леді Гага відвідала притулок для бездомних підлітків ЛГБТ-спільноти Ali Forney Center в Гарлемі , де і поділилася своєю історією.

Після чого Гага опублікувала відкритий лист , де торкнулася теми боротьби з хворобою на підтримку свого фонду молоді Bornthisway.foundation .

Леді Гага і Селена Гомес

« Я борюся з хворобою кожен день. Навіть під час запису останнього альбому Joanne мені доводилося заспокоювати нервову систему. Я панікувала з будь-якого приводу: коли виходила з дому або коли мене просто доторкалась будь-яка людина або шанувальник », — написала Гага в листі.

Також співачка зізналася , що їй допомагають прийти в себе мантри. За порадами психологів, співачка хвалить себе.

« Я говорю собі: ти смілива , ти відважна, — розповіла Гага. — Подивіться на цих дітей: вони не тільки залишилися без даху над головою або мають потребу в грошах , багато хто з них отримали серйозну травму , від них відмовилися батьки. Моя власна травма в якійсь мірі допомогла мені зрозуміти біль інших ».

Гага закликала всіх , які страждають від такого ж розладу , не соромитися і не мовчати, а звернутися за допомогою до фахівців і почати допомагати собі.

Нагадаємо , в 2014 році на радіошоу Говарда Стерна Леді Гага зробила шокуюче зізнання в тому , що була згвалтована чоловіком вдвічі старшого за неї.

« Зараз я , звичайно , можу згадувати про це без болю і страху , але як же я була наївна в 19 років — словами не передати. Мені здавалося , що таке доросле життя. І я нікому досі про це не розповідала », — розповіла співачка.

Артистка не уточнила ім’я злочинця , але , за чутками , це міг зробити музичний продюсер Доктор Люк.