Софія Ротару стала музою музичного вечора відомого композитора

Українська співачка Софія Ротару, яка оцінила себе в 40 тисяч євро , стала музою музичного вечора, присвяченого ювілею відомого композитора Руслана Квінти.Захід відбудеться в середині березня в Києві в Палаці Спорту, де виступлять багато українських артистів, як старого, так і нового покоління, передає Joinfo.ua.

Журналіст ДжоІнфо Анна Аш відзначає, що вечір назвали на честь хіта Софії Ротару, написаного композитором — «Небо — це я!».

На сцені можна буде також побачити Ірину Білик, Дзідзьо, Олександра Пономарьова, Наталю Могилевську, Джамалу, Макса Барських, Світлану Лободу, НеАнгелів, Потапа і Настю Каменських, Время и Стекло, Алексєєва, Злату Огневич, Монатика та інших виконавців.

Своїм виступом зірки привітають Квінта, і виконають відомі хіти по-новому.

Режисером-постановником стає Олег Бондарчук відомий своїм умінням красиво піднести номер. Він працював над такими проектами як «Америка шукає таланти», «Голос країни» та інші.

Що стосується Руслана Квінти, то за свою кар’єру йому вдалося створити більше двохсот хітів ( «Небо — це я!», «Любов — отрута», «Я буду руки твої цілувати», «П’яна сонце» та інші), а на даний момент — він музичний продюсер шоу «Голос країни» та дитячого «Голосу».