Розпалася ще одна гарна голлівудська пара

Джордж Клуні скоро знову стане холостяком.

Мабуть, Джордж Клуні і Амаль Аламуддін так і не встигнуть пожити в своїй розкішній квартирі, яку вони придбали в якості сімейного гніздечка. Сьогодні стало відомо про те, що пара на межі краху. Слідом за розлученням Анджеліни Джолі і Бреда Пітта про розставання дум ают Джордж Клуні і Амаль Аламуддін.Читайте далі про причини розлучення пари.

Ні для без сумних новин про зіркових розставання. Готуються до розлучення Кім Кардашьян і Каньє Уест, а тепер західна преса повідомляє, що в раю містера і місіс Клуні небо затягнуло хмарами. Джорджа і Амаль Клуні заслужено називали однією з найкрасивіших пар Голлівуду. Розкішні образи Амаль ставали приводом для обговорення ЗМІ, а то, як Джордж робив їй пропозицію руки і серця і зовсім стало легендою. Але, як виявилося, в їх стосунках не все так добре, як все припускали.Повідомляється, що пара готується до розлучення.

Здавалося б, що може стати причиною розладу в таких ідеальних відносинах.Інсайдери повідомляють, що конфлікт між закоханими виникла на грунті небажання актора мати дітей. Західна преса пише про те, що Клуні втомився від постійних скарг дружини, якій ніяк не вдається завагітніти. Раніше він говорив, що не хоче дітей, так боїться наслідків від пережитої малярії, тому його сильно виводить з себе наполегливе бажання Амаль стати матір’ю. З чуток, він би з задоволенням залишився на самоті або обзавівся подружкою, яка могла б насолоджуватися життям, не маючи дітей.

Правда, є причина, по якій 55-річний актор ще не подав на розлучення: з огляду на юридичній діяльності подружжя, він боїться, що Амаль влаштує грандіозне судовий розгляд, що йому навіть адвокат Лора Вассер не допоможе.

Нагадаємо, що Джордж Клуні і Амал Аламуддін одружилися у вересні 2014 року. Їх встигли охрестити найстильнішою парою Голлівуду і підозрювали, що вони готуються стати батьками. Але мабуть, цим планах не судилося збутися, і тепер пара поповнить ряди зірок, які розлучилися в 2016 році.