Жінка в чорному: Анджеліна Джолі вийшла в світ

Другий раз з моменту оголошення про розлучення Енджі показалася на публіці. І виглядає вона — зовсім не так, як про це розтрубили журналісти …



Анджеліну Джолі таки підловили папарацці, коли жінка збиралася сісти в авто. Вона виглядала — як завжди: в чорному довгому платті, поверх якого була накинута кофта того ж кольору, в сонцезахисних окулярах, з розпущеним волоссям.

Так, чутки про страшному схудненні артистки мало не до 35 кг — сильно перебільшені. Енджі в міру вгодованість і голодна смерть, як і анорексія, їй точно не загрожують.

Важко сказати, в якому настрої перебувала артистка. Однак вона не посміхалася камерам — мабуть, поява папараці її не порадував. Але при цьому вона не схожа на людину, якій переживає нервовий зрив — найпопулярніша жінка планети поводилася цілком адекватно.



Нагадаємо, днями все американські і західні ЗМІ писали, що Анджеліна раптом змінила гнів на милість. Жінка несподівано для всіх звернулася до колишнього чоловіка Пітту з проханням: щоб той допоміг знайти хорошого психоаналітика для неї, дітей та його самого.

Зірка вважає, що сварка між нею і Піттом, що сталася на борту приватного літака, значно вплинула на їх синів і дочок. На думку матері, дітям необхідна посилена терапія, щоб впоратися зі тим, що трапилося, та й батькам не завадить хороші консультації, щоб «дізнатися, як допомогти дітям і правильно взаємодіяти з ними».



Своє прохання Енджі виклала в листі, а передавали його представники актриси.

Нагадаємо, наше видання повідомило, що кілька днів тому суд відхилив прохання Бреда Пітта не розголошувати деталі підписаних домовленостей з екс-дружиною.

Артист вимагав, щоб всі деталі справи були суворо засекречені, і щоб суддя заборонив сторонам давати будь б то не було коментарі пресі, а також оприлюднити що-небудь з його домовленостей з дружиною. Суд по новому позовом Бреда Пітта відбувся в середу.



Але суддя відхилив всі прохання відомого артиста. Також заяву Пітта про те, що Анджеліна Джолі ламає психіку дітей, суддя теж пропустив повз.

Артист вважає, що колишня дружина продовжує вести проти нього негласну війну. Вона дає пресі дозовану інформацію, тим самим створюючи негативний образ Пітта. При цьому від галасу навколо їхнього розлучення страждають в першу чергу діти.

Адвокати Енджі заявили, що Пітт насправді турбується не про дітей — а про власну репутацію. Мовляв, артисту не подобається, що спочатку йому довелося виправдовуватися в жорстокому поводженні з дітьми, а зараз він здає кров на наявність наркотиків та алкоголю.



Оточення Джолі розпускає чутки, що Пітт веде себе як голлівудська знаменитість, яка скандалить і завжди домагається чого хоче своїми прилюдно звинуваченнями.