Співачка Наталя Гордієнко повернулася в Україну і готується знову стати матір’ю

Співачка Наталя Гордієнко півтора роки прожила в Польщі, але не витримала без рідних. Повернулася в Україну і готується знову стати матір’ю, про це повідомила в передачі «Світське життя» нателеканале 1 + 1.

«Мені було все в кайф, але на чужині складно. Постійного чужу мову і люди. Я не витримала і сказала чоловікові: «поїхали додому. Я вже тут не можу », — говорить Наталія Гордієнко.

Чоловік зірки автогонщик, в Польщі жили, тому що там легше готуватися до перегонів. Пара чекає на другу дитину.

«Спланована акція, ми хотіли двоє дітей, і щоб у них не було великої різниці, щоб їм було цікаво спілкуватися один з одним, щоб вони були друзями. Ми вирішили відстрілятися відразу, — говорить Гордієнко, — у Єлизавети буде братик ».

Чоловік Наталії Гордієнко розповів, як їхав з донькою до Києва.

«Сама екстремальна історія, коли Лізі було 11 місяців, ми повернулися до Варшави з Чемпіонату світу та Наталії треба далі на концерти, а нам потрібно було повернутися машиною з Варшави до Києва. Очі прикордонників були здивованими, коли питали: «Де мама? «Я говорю:« Я сам »,« Як сам? ». Але очі у відвідувачів на автозаправці були ще більше, коли вони побачили, батька, який однією рукою робить суміш, інший їсть сам, пішов в кімнату, поміняв підгузок дитині, взяв рожеву баночку. все це спакував і поїхав », — каже чоловік співачки.