Відома українська співачка стала мамою

Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбук, чоловік співачки Артем Алексєєв.

13 грудня співачка Галина Безрук народила дочку. Судячи з повідомлення її чоловіка, актора Артема Алексєєва, пологи пройшли успішно — Галина з малятком відчувають себе добре .

— Сьогодні, 13.12.16, на світ з’явилося маленьке диво, Маленька людина, маленький ангел
Минуло кілька годин, а я тільки зараз прийшов в себе і в повній мірі * відчув і зрозумів що значить фраза: «радість, зі сльозами на очах .. «))))) Синеньке пінгвіненя який на твоїх руках рожевіє, з кожною хвилиною все ширше відкриває очі і вдивляється в обриси мого обличчя, в цей світ … * ☺))))))) Ці хвилини не передати словами! все навколо завмирає, час зупиняється …. * — пише Олексій.

Відома українська співачка стала мамою

З Артемом актриса познайомилася на зйомках серіалу «Поки станиця спить». Поки тривав їх роман, Галина жила на дві країни. Але влітку 2016 співачка прийняла рішення і переїхала жити до Москви до чоловіка.

Нагадаємо, що Галина Безрук брала участь в конкурсі Нова хвиля в 2016 році, представляючи Україну і будучи вагітною. Співачці пророкували перемогу, але вона зайняла друге місце, програвши лише один бал представникам Хорватії та Італії (набрали однакову кількість балів).

Відразу після конкурсу Зірка серіалів «Слуга народу» і Останній москаль»обвінчалася з чоловіком в Криму.