Нафарбовані губи 5-річної доньки Седокової обурили її фанатів

З самого раннього віку діти беруть приклад зі своїх батьків, намагаючись у всьому їм наслідувати. Так, молодша дочка 33-річної Ганни Седокової з’явилася на одній зі свіжих фотографій в Instagram-акаунті у своїй знаменитій мами з нафарбованими губами.

 

Анна Седокова в своєму Instagram часто ділиться своїми сімейними знімками. Днями вона опублікувала кадр, на якому близько машини позує її молодша дочка Моніка. Фотографія напевно не викликала б такого інтересу у її шанувальників, якби не той факт, що губи у дівчинки були нафарбовані яскраво-червоною помадою.

Фанати Седокової розділилися на два табори: більшість обурюються, вважаючи, що маленькій Моніці занадто рано цікавитися косметикою: «У Моніки губи нафарбовані ?!», «І вже нафарбовані губки! Навіщо? »,« Навіщо дитині губи фарбувати? »,« Фото, нічого! Але навіщо дитини позбавляти дитинства? Це я про нафарбовані губи. І так у дітей, напевно, там рафінована дитинство ».

Інша половина сприйняла вчинок Анни спокійно, звернувши увагу на те, як схожа малятко на маму: «Вилита Аня!», «Фірмовий мамин погляд Маленька Анна Седокова», «Майже всі маленькі дівчатка, фарбують губи маминою помадою, що в цьому такого!» .