Настя Каменських опублікувала в Instagram пікантне фото

Настя Каменських в черговий раз порадувала своїх передплатників пікантним фото, яке вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Новий провокаційний костюм викликав захоплення шанувальників.

На фотографії поп-зірка відображена у відвертому вбранні, що складається з чорного купальника і, прозорого газового матеріалу, лише змінює колір тіла. Автором дизайнерського проекту став відомий в Україні стиліст Євген Кирієнко.

Епатажний стиль співачки, властивий їй як у творчості, так і в приватному житті, не викликає особливого подиву. Необхідно відзначити, що Каменських знаходиться у відмінній фізичній формі, а значить вона може собі дозволити носити подібні костюми. Зірка займається спортом під керівництвом особистого інструктора Андрія Хомицького.

У своєму мікроблозі в соціальній мережі виконавиця попросила прокоментувати фото і зазначила, що цей наряд підготовлений для церемонії вручення чергової премії. На цей раз фоловерів гримнули з коментарями. Велика частина передплатників захоплена красивими формами співачки, проте в ряді користувачів є і ті, хто засудив провокаційний наряд.