Оля Полякова без макіяжу показала, як приймає ванну

Так що Оля Полякова піддалася на вмовляння і завела особистий влоги. Перші два випуски артистка зняла у власному будинку, а допомагала їй старша дочка Маша , яка також стала героїнею відео. Мама і дочка багато жартували, розповідали анекдоти, готували «правильний» сніданок, а також розповіли про організацію та церемонії нагородження переможців премії M1 Music Awards 2016 . Але третій сюжет шокував навіть досвідчених фанів Полякової.

Співачка вийшла в прямий ефір у Facebook з готельного номера в Миколаєві. Спілкуючись з прихильниками, Оля Полякова набрала ванну, роздяглася догола і продовжила вести мовлення, знімаючи свої оголені ноги.

— Я ще не дійшла до того стану, щоб показувати вам «це», — відповіла артистка на прохання передплатників перевернути камеру. — Дуже боюся знімати це відео, переживаю, що щось зайве потрапить в кадр!

Співачка зазначила, що любить починати день з прийому ванни, а не душа. Тому всюди возить з собою особливу дезінфікуючий засіб, яким особисто обробляє поверхні перед водними процедурами.